Besni’ye Turkcell İletişim Merkezi açıldı

GÜNDEM 7.11.2012 12:13:15 0
Besni’ye Turkcell İletişim Merkezi açıldı

 

Mağaza Kurucusu Adem Ardıç, ilk mağazasının Kahta’da açılmasının ardından bu bölgede Turkcell noktalarının yaygınlaşması amacıyla Adıyaman’daki bazı ilçelerde Turkcell mağazaları açtı. Ardıç gazetemize verdiği bilgiler doğrultusunda 1994 yılından beri Turkcell ailesiyle çalıştığını ve bu önemli görevden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Konuşmalarının devamında, ekibiyle birlikte önmeli hizmetlerde bulunacaklarını söyleyen Ardıç; “Aslen Adıyamanlıyım, 1960 doğumlu ve 5 çocuk babasıyım. 1989 yılından beri İstanbul’da yaşıyorum. Bu sektörde Turkcell ailesiyle 1994 yılından bu yana beraberiz. İstanbul’da şu anda 4 tane mağazayla bu hizmeti veriyoruz ve 2006’da ilk mağazamızı Kahta’da açarak buna Besni ilçemizde dahil olmak üzere çalışmaktayız. Bu sayımızı 7’ye çıkarmayı planlamaktayız.

Bu bölgeye neden geldik? Öncelikle burası benim vatanımdı ve insan doğduğu yere yatırım yaptığı zaman bunun hazzı ayrı oluyor. Biz Besnili hemşerilerimizin kalitesini artırıp bu hizmete gittik ve bu yatırımla beraber az önce kapının önünde verdiğimiz kalite ve ilgi sözüyle kendimizi kanıtlayacağımıza, müşterilerimize sonsuz hizmet vereceğimize inanıyorum. Besnili arkadaşlarımızdan tek isteğim ise böyle bir yatırıma destek vermeleridir, teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa, İstanbul Turkcell Genel Müdürü Yardımcısı Hulusi Acar ve ekibi, Türkiye’nin Samsung, Nokia, vs. gibi sayılı firmalarının distrübütör temsilcileri katıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor