Besni Akınspor’da transfer şov

Bu sezon yeni yönetim kuruluyla birlikte tekrardan Bölgesel Amatör Lig için yeni bir yapılanmaya giden Besni Akınspor transferlere hız verdi.

SPOR 4.08.2022 09:11:00 0
Besni Akınspor’da transfer şov

Geçtiğimiz sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ancak istediği başarıyı bir türlü yakalayamayarak lige veda eden Besni Akınspor, olağanüstü kongrede Mustafa Aktaş başkanlığında yeni bir yapılanmaya gitti. Yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmek için takıma takviyeler yapan Akınspor ilk olarak tecrübeli teknik direktör Orhan Şimşek ile el sıkıştı. Akınspor’un 3. Lig yıllarında adından sıkça söz edilen Mehmet Öztaş ise sportif direktörlüğe getirilirken daha önce de takımda görev yapan Yusuf Taşatan ise teknik heyette yer aldı.

Teknik ekibin yanı sıra oyun içerisinde birçok mevkie de takviye yapan Akınspor şuana kadar 13 yeni transfer gerçekleştirdi. İç transfer de ise takımın deneyimli isimlerinden Hazar Erdemir ile yeniden anlaşma sağlandı. Yapılan transferler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Mustafa Aktaş, bu sezon Besni Akınspor’un yeniden küllerinden doğacağını dile getirerek, Besni’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler: Besni Akınspor’ transfer

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor