BESNİ BELEDİYESİNİN GES SANTRALİ ÜRETİME BAŞLADI

Besni Belediye Başkanı Mehmet E. Emre’nin seçim öncesi yenilenebilir enerji alanında vadettiği GES Santrali’nin inşası tamamlanarak üretime başladı.

GÜNDEM 21.05.2022 13:17:00 0
BESNİ BELEDİYESİNİN GES  SANTRALİ ÜRETİME BAŞLADI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Besni Belediyesi’nin enerji giderlerini en asgari seviyeye indirmek amacıyla çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Burunçayır Köyü mevkiinde kurulan ve inşası tamamlanan 500 KW’lık Güneş Enerjisi Santralinde üretimin başladığını aktaran Başkan Emre; “Daha önce Besni Belediye binamızın enerji giderini düşürmek üzere yapmış olduğumuz Güneş Enerjisi Santrali’nin ardından bugün burada ikincisinin ve en önemlisinin kurulmuş olduğu 500 KW’lık Güneş Enerjisi Santralinin bulunduğu alandayız. Bugün itibari ile Santralimizde üretim başladı. Bu alanda yeni projelerde Cenab-ı Allah’ın lütfu ve keremi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurmuş olduğumuz santral ile Besni Belediyemize ve dolayısıyla ilçemize ekonomik anlamda katkı sağlayacaktır.

Bir diğer seçim vaadimiz olan ve yapımının neredeyse tamamlandığı cazibe ile ilçemize gelecek olan Erkenek İçme Suyu’nu da musluklardan akıtmaya başladığımız zaman, ilçemiz büyük bir elektrik giderinden kurtulacaktır. Dolayısıyla da Erkenek İçme Suyu ve GES Projelerimizle Belediyemizin elde edeceği ekonomik gelir, ilçemizde yapılacak olan tüm hizmetlerin hızla artmasına da vesile olacak. Besnimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor