BESNİ EĞİTİM VAKFI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINIYOR

Uzun yıllar İstanbul Mecidiyeköy’de hizmet veren Besni Eğitim Vakfı, Sefaköy’de satın alınan yeni hizmet binasına taşınmaya başladı.

GÜNDEM 15.04.2023 09:45:00 0
BESNİ EĞİTİM VAKFI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINIYOR

2022 yılının Mayıs ayında Erdemoğlu Ailesinin satın aldığı binaya taşınan İstanbul Besnililer Derneğinin ardından şimdi de Besni Eğitim Vakfı aynı binada satın aldığı yeni yerine taşınıyor. Etrafında Besnili esnafların da bulunduğu yeni hizmet binası sayesinde İstanbul’daki hemşerilerimiz hem İstanbul Besnililer Derneği hem de Besni Eğitim Vakfının aynı yerde olmasıyla tek merkezde toplanabilecek.

Yeni hizmet binalarına taşınmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak; “Bizim için tarihi bir gün. Çünkü Besni Eğitim Vakfımızı merkez binasından Sefaköy’de yeni aldığımız binaya taşıyoruz. Bundan tabi ki gurur duyuyoruz. Her iki binanın alımında da bize katkı sunan yönetim kurulu ve genel kurul arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Besnililerin bir binada toplanmasına vesile olan İbrahim Erdemoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni hizmet binası hakkında duygularını dile getiren BEV önceki başkanlarından Ali Aslanbay ise; “Göz bebeğimiz, ilk göz ağrımız Mecidiyeköy’deki yerimiz 2014 yılında yönetim kurulu üyelerimiz ve vakıf gönüllüsü hemşerilerimizin birlikte ortaklaşa almış olduğu bir yerdi. Vakıf olarak yüzde yüz ilk mülkümüz burası. Mersin Besnililer Derneği de kendi aldığı mülkü bize hibe etti. Ayrıca Adana Besnililer Derneği de mülk alırken yardım yaptık onlarda jest yaptılar ve binalarının tapusunu bize yaptılar. Şuan da bu mülkü aldığımız zaman çok seviniyorduk ama şimdi dördüncü bir mülkümüz var. Sefaköy’deki yeni yerimize vakıf merkezimizi taşıyoruz. Bu mülklerin alınmasını rahmetli Mustafa Işıklı ve rahmetli Zübeyir Özbay başkanımızın görmesini isterdim. Çok mutlu olurlardı. Yerimiz olmasıyla ilgili çok çabaları vardı çünkü. Allah rahmet eylesin hepsine. Besnili hemşerilerimizin tek merkezde toplanmasının ön ayak olan İbrahim Erdemoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor