BESNİ EĞİTİM VAKFINDA ŞABAN ÇAĞIRAN DÖNEMİ

Besni Eğitim Vakfı 29. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek Liste halinde gidilen kongrede başarılı bürokrat hemşerimiz Şaban Çağıran başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 7.05.2023 15:47:00 0
BESNİ EĞİTİM VAKFINDA ŞABAN ÇAĞIRAN DÖNEMİ

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Marriot Hotel'de yapılan kongreye Besnililer Dernek Başkanları, mütevelli heyeti üyeleri ile çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre divanın oluşturulmasıyla devam etti. Divan Başkanlığına Mehmet Baykara Yardımcılıklarına ise Ali Aslanbay ve Halil Rabuş getirildi.

Daha sonra vakfın denetim ve faaliyet raporları okunarak ibraları yapıldı. Ardından kongrede söz alarak duygularını dile getiren mütevelli heyeti üyeleri Besnililerin özellikle deprem yardımları konusundaki duyarlılığına dikkat çekerek katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

BEV Başkanı Andan Özbay Sabak da bir konuşma yaparak görev süresi boyunca vakıf olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek Liste halinde gidilen kongrede başarılı bürokrat hemşerimiz Şaban Çağıran başkanlığa seçildi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Çağıran birçok yeniliği hayata geçirmek ve vakfın yelpazesini daha da genişletmek amacında ve kararlılığında olduklarını ifade etti.

Kongre, hemşerilerimizin birbirleriyle hasret gidermesi ve hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona ererken yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu;

Erdal Teknikel (Başkan vekili) Latif Doğan (Başkan Yardımcısı), Metin Kütük (Başkan Yardımcısı), Hasan Doğan (Muhasip Üye), Onur Kumral, Cem Kubilay Kaban, Hasan Emre, Ali Bozkuş, Merve Balta, Neşet Aytekin, Veysel Önder, Hayati İşitmen.

Yönetim Kurulu Yedek üyeleri ise; Ali Galip Dursun, Mehmet Korkmaz, Abuzer Sarı, Bülent Temel, Elif Arı.

Denetim Kurulu üyeleri; Ali Nergiz, Günay Burç, Mehmet Balta. Yedek Üyeler ise; Halil Rabuş ve Kadir Gençgüner.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor