BESNİ EĞİTİM VAKFINDA YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Besni Eğitim Vakfının 06 Mayıs’ta yapılan Genel Kurulunda Başkan seçilen Şaban Çağıran, yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı.

GÜNDEM 16.05.2023 13:05:00 0
BESNİ EĞİTİM VAKFINDA YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Geniş katılımın olduğu toplantıda Başkan Vekilliğine Erdal Teknikel, Başkan Yardımcılıklarına Latif Doğan ve Metin Kütük seçildiler. Önceki Başkanlardan Hasan Doğan Muhasip Üye olurken Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ise Eğitim Bayramı ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ilişkilerden sorumlu kılındı.

Toplantıda ayrıca iletişim, burslar, organizasyon, eğitim bayramı, yurt dışı projeler ve değişik alanlarda çalışma grupları oluşturularak, eğitim ve farkındalık adına Besni’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. 

Toplantı hakkında konuşan Başkan Şaban Çağıran; “Besni Eğitim Vakfı müstesna ve ayrıcalıklı bir karaktere sahip, dünyada eşi ve benzeri olmayan bir fonksiyona haiz olması çok kıymetli, bu kıymeti daha da artırmak için gerek yönetim kurulu üyeleri ve gerekse mütevelli üyeler olarak çok çalışacağız” dedi.

Çağıran konuşmasının devamında Besni Belediyesi, Besni Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Besni’de olan-olmayan tüm Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler ve Besni halkıyla birlikte eğitim bayramını çok daha ileriye taşıma hedefinde olduklarını dile getirdi. 

Öte yandan Genel Kurulda Besni Eğitim Vakfına 21 yeni mütevelli üye alındı. Bu üyelerle vakfın çehresinin önemli ölçüde değişeceği ve yeni bir heyecanla önemli çalışmalara imza atılacağı belirtildi.

Yeni alınan Mütevelli Üyeler; Bülent Temel, Levent Arslan, Ali Galip Dursun, Ali Bozkuş, Mehmet Korkmaz, Abdulkadir Geçgüner, Bekir Balta, Özcan Yücelt, Merve Balta, Nalan Atıcı, Leyla Kolukısa, Fatih Sarıoğlu, Abuzer Sarı, Günay Burç, Orhan Selçuk, Erdem Erçakallı, Mehmet Aslanbay, Mevlüt Filik, Sait Vakkas Salıcı, Ozan Değirmenci, İbrahim Öztürk.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor