BESNİ´DE 2 KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI !

Bayram tatili için Besni´ye gelen bir kişi ve arkadaşına yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri temas etme ihtimalleri oldukları kişilere test yapmaya başladı.

GÜNDEM 31.05.2020 13:00:11 0
BESNİ´DE 2 KİŞİNİN KORONAVİRÜS TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI !

İddiaya göre, Bayram tatili için Besni´ye gelen M.A.´nın tatil sonunda döndüğü Malatya´da çalıştığı iş yerinde koronavirüs taraması yapıldı. Tarama sonucunda M.A.´nın test sonuçları pozitif çıkarken Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü de temas etme ihtimali olan kişileri tespit etmek için harekete geçti.

Yapılan filyasyon çalışması sonucunda M.A´nın arkadaşı Ö.F.T.´de de koronavirüs bulgusuna rastlanılmasının ardından kişilerin aile ve çevresindekilere de test yapılmaya başlandı.

Test sonuçları pozitif çıkan kişiler ve ailelerinin evlerinde izole edilmesi kararlaştırılırken yetkililer ise vatandaşlar artan koronavirüs vakalarına karşı uyardı.

Özellikle Adıyaman´da 40 yeni vaka haberleri gelirken, yetkililer maskesiz sokağa çıkmama ve sosyal mesafeye uymaları konusunda vatandaşlara uyarılarını sürdürüyor.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor