Besni´de Emniyet ve Sağlık çalışanlarına maske desteği

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda başlayan maske üretimi meyvelerini vermeye başladı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, üretilen maskeleri Besni Devlet Hastanesine ve Besni Emniyet Müdürlüğüne teslim etti.

GÜNDEM 21.04.2020 09:50:05 0
Besni´de Emniyet ve Sağlık çalışanlarına maske desteği

Maske tesliminin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Bilindiği üzere Covid19 virüs salgınının ülkemizde görünmeye başladığı ilk günlerden itibaren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere halkımıza nasıl bir yardımımız olabilir düşüncesi çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak potansiyelimizi harekete geçirerek Besni Servi Erdemoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisemizde okul müdürümüz Aziz Recep Dülger ve giyim öğretmenimiz Necla Yiğit´in rehberliğinde Besni Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinin marifeti ile okulumuzun giyim atölyesinde günde 1000 adet tıbbi maske üretmeye başladık.

Ayrıca okullarımızda bulunan 3D yazıcılarımızın marifetiyle siperli maske de üretiyoruz. Besni Devlet Hastanesine 130 siperli maske, 90 tane tıbbi maske tutacağı; Emniyet Müdürlüğüne de 50 adet yüz koruyucu siperli maske hediye ettik.

Dumlupınar Ortaokulu müdürümüz Murat Göğüş ve bilişim öğretmeni Abdülkerim Ortataş, Osman İsot Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürümüz Nevzat Avşar ve elektrik öğretmeni Adem Bay, Çomak Ortaokulu Okul müdürümüz Mustafa Tan ve bilişim öğretmeni Mehmet Cihan Ersönmez, Çakırhöyük Orta Okulu Müdürümüz Bekir Gürer tarafından üretilen siperli maskelerin tasarımı Adıyaman İnovasyon Merkezi Ar-Ge Birimi tarafından yapılmıştı. Maskelerin basımı, şeffaf asetat ve lastiklerin montajı ise okullarımız tarafından yapıldı? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor