Besni´de İstiklal Marşının Kabulünün 100. Yıldönümü etkinliklerle kutlandı

Besni´de İstiklal Marşının kabulünün 100. Yıldönümü etkinliklerle kutlandı

GÜNDEM 12.03.2021 17:36:47 0
Besni´de İstiklal Marşının Kabulünün 100. Yıldönümü etkinliklerle kutlandı

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İstiklal Marşının Türk Milletinin bağımsızlık sembolü olduğuna vurgu yaparak 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 100. Yıldönümünü kutladı.

Kaymakam Demir´in konuşmasının ardından 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından oratoryo gösterisi sergilendi. Ardından okul öğretmenleri tarafından müzik dinletisi yapıldı.

Program Besni Kaymakamlığı ve Besni Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından sona erdi.

Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Murat Emiroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor