BESNİ´DE KAPINDAN AL UYGULAMASI HİZMETE BAŞLADI

Besni´de vatandaşların alışverişlerini kolay ve hızlı yoldan yapmalarına olanak sunan kapındanal.net sitesi hizmete başladı.

GÜNDEM 9.05.2020 10:45:35 0
BESNİ´DE KAPINDAN AL UYGULAMASI HİZMETE BAŞLADI

Koronavirüs salgınından dolayı evlerinden çıkamayan vatandaşların yanı sıra tüm Besnili vatandaşlar için kolaylık sağlayan kapındanal.net sitesi tüm market ürünlerini bir tıkla vatandaşlara ulaştırıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan uygulama yöneticisi Halil Özçelebi; ?Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde Besnili hemşerilerimiz için böyle bir site geliştirdik.
Özellikle virüs dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın yanı sıra tüm hemşerilerimizin faydalanabileceği bu uygulama sayesinde tüm market ürünlerine bir tıkla ulaşabilirken 20 dakika gibi bir sürede de evlerine teslim ediyoruz. Kapındanal.net sitesi emek odaklı çalışmalarıyla kaliteli hizmeti ilke edinen, pratik, hızlı ve kolay anlaşılır bir yapıya sahip. Tabi bu uygulamamız koronavirüs musibetini atlattıktan sonra da devam edecek.Vatandaşlarımız uygulamayı Playstore´den telefonlarına indirebilirler? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor