Besni´de Meslek Liseleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün, temel eğitimi tamamlayarak ortaöğretime geçecek olan öğrencilerin ortaöğretime geçiş sisteminde değişikliğe gidilerek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren yeni sistemin uygulanaca

EĞİTİM 16.03.2018 14:49:41 0
Besni´de Meslek Liseleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Yeni yerleştirme sisteminde öğrencilerin istekleri doğrultusunda mahallerindeki okulları tercih edecekleri dikkate alınarak mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının daha fazla tercih edilebilir olabilmesi için Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda sistemle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar;? Yeni yerleştirme sisteminde öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda mahallerindeki okulları tercih edecekleri dikkate alınmalıdır. Mesleki ve Teknik ortaöğretim kurumlarının daha fazla tercih edilebilir olabilmesi için gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve öğrencilerimize Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okulların daha iyi tanıtılması ve bu okullardan mezun olacak öğrencilerin neler yapacağı hangi alanlarda başarılı olacakları hakkında bilgilendirme yapmamız gerekmektedir? dedi

Daha sonra sırasıyla Besni Servi Erdemoğlu M.T.A.L Müdürü Ferda Uncu, Şehit Eren Kupal M.T.A.L Müdürü Ali Haydar Tutuş, İbn-i Sina M.T.A.L Müdürü Mustafa Ocakcı, Osman İsot M.T.A.L Müdür Başyardımcısı Uğur Türkmen tarafından hazırlanan okulların tanıtıcı sunumları katılımcılara izletildi.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürlüğü Şefi Latif Alpaslan, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, okul müdürleri, rehber öğretmenleri katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor