Besni´de PÖH Kursuna yoğun ilgi

Besni Belediyesi tarafından açılan Polis Özel Harekât Kursuna kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor.

GÜNDEM 6.01.2017 18:50:47 0
Besni´de PÖH Kursuna yoğun ilgi

Besni Belediyesi bünyesinde Polis Özel Harekât sınavına girecek olanlar için açılan PÖH Kursuna kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor.

Şuana kadar 120´yi aşkın kursiyer Polis Özel Harekât´a girebilmek için açılan kurslarda çalışmalarına devam ediyor.

Parkur ağırlıklı yapılan çalışmalarda kursiyerler kondisyon, hız ve dayanıklılık testlerine tabi tutuluyor.

Polis Özel Harekât´ın hayallerinin mesleği olduğunu dile getiren kursiyerler hayallerine ulaşmak için çalıştıklarını söylediler.

Kursiyer Oktay Korkmaz; son zamanlarda yaşanan terör olaylarının kendilerini yıldırmayacağını belirterek şu ifadelerde bulundu; ?Son yaşanan olaylardan dolayı çok sayıda polisimizi kaybettik. Kimse düşünmesin ki biz yenildik. Buradaki arkadaşlarımız tek bir amaç için burada. Vatanımızı ve milletimizi seviyoruz. Yaşasın Türkiye, ne mutlu Türküm diyene?

15 Temmuz Darbe girişiminde vatana ihanet içinde olanları gördüklerini söyleyen kursiyer Vakkas Atalay ise; ?Arkadaşlarım gibi bende vatan sevdası uğruna buradayım. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra vatana ihanet içinde olanları gördük. Bizde bu ihanetin karşısında durabilmek için arkadaşlarımla birlikte bu yola baş koyduk.

Gerek Güneydoğu´da gerekse Türkiye´nin çeşitli yerlerinden aldığımız acı haberler bizim yüreğimizi burkuyor. Bizde bu mücadelenin bir parçası olabilmek için arkadaşlarımla birlikte bu mücadeleye baş koymak istiyoruz. Gönül ister ki buradaki arkadaşlarımızın hepsi Polis Özel Harekât biriminde görev yapsın. 15 Temmuz Darbe girişiminde en büyük darbe Ankara Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılmıştı. Bu ülkenin bütün neferlerinin vatanı ve milleti için bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum? dedi.

Polis Özel Harekât´ın her Türk vatan evladının olmak isteyeceği bir yer olduğunu dile getiren kursiyer Ahmet Özkan ise; ?Her Türk vatan evladının olmak istediği yerde olabilmek için çabalıyoruz. Çocukluğumuzdan beri hayalini kurduğumuz bir meslekti. Ben Beden Eğitim Öğretmeni mezunu olmama rağmen önceliği polislikte görüyorum. Vatanımızın, milletimizin yaşadığı bu zor durumlarda yurdumuza bir nebze katkımız olmasını istiyoruz? diye konuştu.

Açılan kursa yoğun ilgi ve talep olduğunu söyleyen Kurs Antrenörü Refik Çeçen amaçlarının devlete ve millete faydalı kursiyerler yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Antrenör Çeçen; ?Son zamanlarda devletimize yönelik artan terör olaylarından dolayı böyle bir kurs açtık. Devletimize faydalı olabilecek kursiyerler yetiştirmek amaçlı açılan kursta Besni Belediye Başkanımız İbrahim Bey´in de bu olanakları bizlere sundukları için onlara teşekkür ederiz.

Maksadımız, niyetimiz devletimize faydalı olacak öğrenciler yetiştirip Özel Harekâta göndermek. Şuanda sınavlar başladı, öğrencilerimizden gidip gelenler var. Saniye olarak iyi dereceler yapanlar var. Haklarında hayırlısı, inşallah devletimize faydalı birer Özel Harekâtçı olarak yetişirler.

Şuanda kursiyer sayımız 120 kişiyi aştı. Talep çok büyük oldu. Bizde hafta üç gün elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah öğrencilerimizde devletimize, milletimize faydalı olacak yerlere gelirler? dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Besni Kursuna yoğun ilgi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor