Besni´de Suriyeli Dehşeti? Ev sahibini bıçaklayarak öldürdü

Besni´de kiracı Suriyeli 80 yaşındaki ev sahibini parasını gasp ettikten sonra bıçaklayarak öldürdü.

GÜNDEM 15.03.2017 20:58:37 0
Besni´de Suriyeli Dehşeti? Ev sahibini bıçaklayarak öldürdü

Besni´de Suriye uyruklu Ahmet Batir (23) ve Abdullah Cerrah (18) ev sahibi 80 yaşındaki Cuma Temel´i 6-7 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet zanlılarından Suriyeli Ahmet Batir Polis tarafından yakalanırken Abdullah Cerrah her yerde aranıyor.

Edinilen bilgiye göre; Suriye Uyruklu Ahmet Batir ve arkadaşı Abdullah Cerrah, Besni Çat Mahallesindeki Cuma Temel´in evinde kiracı olarak oturuyordu. Dün gece ev sahibi Cuma Temel´in (80) evine giden Ahmet Batir ve Abdullah Cerrah bir süre sohbet ettikten sonra, ev sahibi Cuma Temel onlara bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Ahmet Batir çay ve şekerinin olmadığını söylemesi üzerine Cuma Temel çay ve şeker getirmek için mutfağa gitti. Bu sırada arkasından yaklaşan Ahmet Batir ve Abdullah Cerrah, Temel´i sırtından 6-7 defa bıçakladı. Cinayet zanlıları Cuma Temel´in bir miktar parasını gasp edip kaçarken, Temel olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis, Ahmet Batir´i yakalarken, Abdullah Cerrah´ın araması sürüyor. Cuma Temel otopsi için Malatya Adli Tıp kurumuna gönderilirken, Ahmet Batir emniyetteki sorgusunun ardından bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Abdullah Cerrah ise polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Cuma Temel´in yarın öğle namazına müteakiben Tuğsuzlar Camisindeki cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor