Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BESNİ´DE TEKSTİL İŞÇİLERİNİN TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde bir çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kapatılan tekstil fabrikasındaki işçilerin test sonuçları belli olmaya başladı.

GÜNDEM 14.04.2020 15:11:49 0
BESNİ´DE TEKSTİL İŞÇİLERİNİN TEST SONUÇLARI BELLİ OLDU

BESNİ´DEKİ TEST SONUÇLARI NEGATİF

Geçtiğimiz günlerde Besni´deki bir tekstil fabrikasının çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine aileleriyle birlikte karantinaya alınan işçilerin test sonuçları belli olmaya başladı.

İşçilerden ve ailelerinden alınan ilk test sonuçları negatif çıkarken fabrikanın Gölbaşı´nda ikamet eden işçilerinin ise test sonuçlarının beklendiği öğrenildi.

İşçilerin tedbir amaçlı 14 gün boyunca karantinada ve gözetim altında olacakları belirtilirken sağlık ekiplerinin de kontrollerinin devam ettiği bildirildi.

GÖLBAŞI´NDA İKİ KÖY KARANTİNADA

Adıyaman İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla geçici süreliğine kapatılan tekstil fabrikası çalışanlarından 37´sinin ikamet ettiği Gölbaşı´nın Gedikli ve Aşağı Karakuyu köyleri karantinaya alındı. Her iki köyün giriş ve çıkışı ulaşıma kapatılırken, jandarma ekipleri de köylerde denetimleri artırdı

NE OLMUŞTU?

Besni´de faaliyet gösteren tekstil fabrikası geçtiğimiz hafta içerisinde bir çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı 14 gün süreyle kapatılmış burada fabrikada çalışan işçilerin de aileleriyle birlikte karantinaya alınması kararlaştırılmıştı. 63´nün Besni´de 37´sinin de Gölbaşı´nın Gedikli ve Aşağı Karakuyu köylerinde ikamet eden işçilere test yapılmaya başlandığı bildirilmişti.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER