BESNİ´DE ULAŞIMA KAR ENGELİ!

Dün gece saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı Besni´de ulaşımı olumsuz etkiledi. Kar lastiği ve zincirsiz trafiğe çıkan çok sayıda araç yolda kalırken ilçeye bağlı 22 köy yolunun da trafiğe kapandığı bildirildi.

GÜNDEM 29.01.2021 11:57:46 0
BESNİ´DE ULAŞIMA KAR ENGELİ!

Besni´de beklenen kar yağışı dün gece itibariyle başladı. Gece boyunca yağan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe bir kez daha beyaza bürüdü.

Kar nedeniyle sabahın erken saatlerinde vatandaşlar iş yerlerine gitmekte zorlanırken Besni-Adıyaman girişi, Besni-Gölbaşı girişi ve Besni Gaziantep girişinde çok sayıda araç yolda kaldı.

Yine yüzlerce vatandaş iş yerlerine gitmek için toplu taşıma araçlarını tercih ederken Belediye ve Karayolları ekipleri de kapanan yollarda çalışma başlattı.

İlçe merkezinde kar nedeniyle ulaşımda sorunlar yaşanırken Besni´ye bağlı 22 köy yolu da ulaşıma kapandı.

Kar nedeniyle yolları kapalı olan köyler ise şu şekilde; ?Kızılpınar, Beşkoz, Kuzevleri, Güneykaş, Aşağıçöplü, Çilboğaz, Oyratlı, Toklu, Boncuk, Kurugöl, Eğerli, Uzunkuyu, Eskiköy, Bereketli, Çaykaya, Pınarbaşı, Çorak, Karalar, Akdurak, Akkuyu, Yukarı Söğütlü, Alıçlı?


Anahtar Kelimeler: BESNİ ULAŞIMA ENGELİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor