Besni´de ?Zeytin Dalı? Harekâtına Destek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Afrin Operasyonunun fiilen başladığını açıklamasının üzerine Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen ?Zeytin Dalı? Harekatına basın açıklaması yapılarak destek verildi.

GÜNDEM 23.01.2018 15:29:49 0
Besni´de ?Zeytin Dalı? Harekâtına Destek Açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye´nin Afrin Bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´ terör örgütlerine yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına Besni´de Sivil Toplum Kuruluşlarınca basın açıklaması yapılarak destek verildi.

Besni 15 Temmuz Milli İrade Derneği tarafından Besni Kaymakamlığı önünde yapılan basın açıklamasına katılan vatandaşlar yürütülen operasyona destek verdi.

Dernek adına açıklama yapan Nurettin Karalar, hiç kimse ve hiçbir davanın İslam coğrafyasının huzur ve güvenliği davasından büyük olmadığını ifade etti.

Karalar şunları kaydetti; Daha Harekat başlamadan yani 5 gün evvel ABD´nin bine yakın PKK´lı haini Tel Abyad´a naklettiği haberi alınmıştır. Suriye´nin kuzeyindeki ağır sorunların müsebbibi ABD ve Kanlı müttefikler ise DAİŞ, PYD VE PKK´dan müteşekkildir.

Afrin geçen yıl oldu bitti ile PYD tarafından kontrol altına alınmış ve Ülkemize yönelen tehditleri artarak devam ederken ABD 3 bin civarında tır ile silah sevkiyatını yaparak kimin yanında olduğunu göstermiştir. Bu nedenle gelinen süreç ve alınan operasyon kararını Besni Sivil Toplum Kuruluşları olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Afrin´de, Menbiç´de terör devletinin provaları yapılmaktadır. Amanos Dağları Afrin´e açılan penceredir, bu tarihe kadar hain ve kanlı eylemlerini anılan bölgeden gerçekleştirmişlerdir. Halep´in bu ilçesi terörizmin esaretinden kurtarılırsa Suriye´nin kuzeyinde hainlerin barınma ihtimali kalmayacaktır.

Zeytin Dalı Harekatını gerçekleştirmeye başlayan Kahraman Mehmetçiklerimiz harekat ile yıldırım gibi hainlerin tepesine inmiş ve inmeye devam etmektedir. Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanmaya başlamış ve  Artık söz bitmiş hareket aşamasına geçilmiştir.

Sivillerin zarar görmemesi için azami dikkat ve hassasiyet gösterilmiş gösterilmeye de devam etmektedir. Zaten son günlerde bu terör bataklığından ülkemize yapılan tacizler ,saldırılar artmış ve Devletimizin haklılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Artık terör örgütü PYD-PKK´ya Afrin´in tabut, Münbiç´in mezar olması için operasyonu sonuna kadar destekliyoruz.

Biz Besni MİD-DER ve Bizlerden bu konuda desteklerini esirgemeyen Besni Sivil Toplum Kuruluşları olarak İslam coğrafyası huzur ve barışa kavuşana kadar,Suriye esas ve gerçek sahiplerine teslim edilene kadar bütün İslam ülkelerini, Türk devletlerini, ülke içindeki bütün STK´ları devletimizin yanında olmaya davet ediyoruz.

Devletimiz ve şanlı ordumuz ihtiyaç duyduğu an gönüllü olarak cephede savaşmaya hazırız?

Yapılan basın açıklamasına Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Müftüsü Hanifi Damar,  Besni 15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Yasin Çetin, kurum ve daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor