Besni’de ilk ve tek dil ve konuşma terapisti Ayşegül Yıldırım danışan kabulüne başladı

Besni Efsane Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezinde göreve başlayan dil ve konuşma terapisti Ayşegül Yıldırım, ilçede ilk ve tek olarak danışan kabulüne başladı.

GÜNDEM 14.07.2023 10:17:00 0
Besni’de ilk ve tek dil ve konuşma terapisti  Ayşegül Yıldırım danışan kabulüne başladı

Aslen Besnili olan Ayşegül Yıldırım alanında Besni’de ilk ve tek olarak hizmet veriyor. Göreve başlamasıyla ilgili gazetemize konuşan Yıldırım; “Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü 2019-2023 eğitim-öğretim döneminde tamamlayıp mezun oldum.

Bu süreçte Efsane Rehabilitasyon Merkezinden çocukların eğitimi için beraber çalışma teklifi geldi. Bende yaşadığım şehre katkı sağlamak adına kabul ettim ve Efsane Rehabilitasyon Merkezinde danışan kabulüne başladım” dedi.

Dil ve Konuşma Terapisti Yıldırım’ın çalışma alanlarında ise; “Edinilmiş Dil Bozuklukları (Afazi-Demans) Motor Konuşma Bozuklukları (Dizartri-Apraksi) Konuşma Sesi Bozuklukları (Artikülasyon Bozukluğu ve Fonolojik Boz.) Akıcı Konuşma Bozuklukları (Kekemelik-Hızlı Bozuk Konuşma) Yutma Bozuklukları (İnme Sonrası ve Özel Popülasyon) Dil Bozuklukları (Gelişimsel Dil Bozuklukları-Bir Nedene Bağlı Dil Bozuklukları) Dudak Damak Yarıkları Rezonans Ses Bozuklukları Ses Bozuklukları (Nodül, Polip, Mutasyonel Falsetto vb.” konular bulunuyor.

Haber Kaynak: Besni Ekspres Haber Merkezi


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor