BESNİ’DE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kariyer günleri projesi kapsamında Besni’de de “Besni Kariyer Günleri Gençlik Buluşmaları” mottosuyla toplantılar düzenlenmeye devam ediyor.

EĞİTİM 1.06.2022 12:50:00 0
BESNİ’DE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Kariyer günleri kapsamında öğrencilerle ilk buluşma İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, ikinci buluşma ise Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Helli'nin katılımlarıyla yapılmıştı. Yapılan üçüncü buluşmada ise Besni Cumhuriyet Savcıları Mustafa Köse ve Ömer Seyfeli öğrencilerle bir araya geldi.

Osman İsot MTAL Konferans salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Koca, okul yöneticileri ile 11. ve 12. sınıf öğrencileri katıldı. Kariyer Günleri kapsamında yapılan buluşma, Savcı Mustafa Köse ve Ömer Seyfel’nin kendilerini tanıtmasıyla başladı. Hukuk meslekleri hakkında bilgiler veren Savcı Köse ve Sefeli daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Mesleğin yeterlilikleri hakkında konuşan Savcı Köse, mesleğin hangi kişisel özelliklere daha yakın olduğundan bahsetti.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Koca toplantı bitiminde Savcı Mustafa Köse ve Ömer Seyfeli'ye verdikleri bilgilerden dolayı teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor