Besni’de muhtarlar günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Besni’de düzenlenen törenle kutlandı.

GÜNDEM 19.10.2021 13:20:00 0
Besni’de muhtarlar günü kutlandı

Hükümet konağı önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Besni Şubesi ve Besni Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Besni Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haci Uçar; “Muhtarlık ülkemizin en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkın her zaman yanında ve hizmetindedir. Muhtarlar millet iradesiyle devletin şefkatli elinin kesiştiği noktayı temsil etmektedir” dedi.

Tören Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen bocce yarışmasında dereceye giren muhtarlara ödül takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Törene Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkan Vekili Cengiz Baba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Kaymakam Adayı Esra Demirtaş, belde belediye başkanları, kurum ve daire amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: Besni’ muhtarlar kutlandı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor