BESNİ’DE ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

.

EĞİTİM 20.06.2023 10:01:00 0
BESNİ’DE ÖĞRENCİLER  KARNE HEYECANI YAŞADI

6 Şubat günü meydana gelen büyük deprem felaketi nedeniyle yaklaşık iki buçuk ay ara verilen eğitim öğretim faaliyetleri düzenlenen karne törenleriyle sona erdi. Besni Kaymakamı Çağlar Partal’da okullarda karne dağıtım törenlerine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtım törenleri kapsamında İlçe Kaymakamı Çağlar Partal ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel Vakkas Kumral İlkokulu ve Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldiler. Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Koca ve Adil Kahya'nın da eşlik ettiği törene okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler de katıldı. Ders yılının sona ermesiyle karnelerine kavuşan öğrenciler yaşanan deprem felaketi sebebiyle de buruk bir sevinç yaşadılar. Ayrıca başarılı öğrencilerin Takdir ve Teşekkür Belgeleri de sınıf öğretmenleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Karne töreninde konuşan Kaymakam Çağlar Partal; “İlçemizde öğrencilerimizin bu mutlu gününde onlarla beraber olmak onların sevinçlerini, mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere de ayrı bir heyecan verdi. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Geleceğimize her zaman sahip çıkacağımızı, eğitim bayrağını daha ileriye taşıyacaklara her zaman destek verdiğimizi ve vermeye devam edeceğimizi buradan söylemek istiyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılını, yaşanan deprem felaketi sebebiyle, buruk da olsa tamamladığımız bugün tüm eğitim camiamıza çalışmalarından, azimlerinden ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise; “Ders yılını bugün itibariyle sona erdirmiş bulunuyoruz. Karne heyecanı yaşayan yaklaşık 18 bin öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ancak ders yılı bugün bitse de eğitim öğretime yaz döneminde de devam edeceğiz. Bilindiği üzere yaşadığımız deprem felaketi sonrası okullarımızı bir süre kapalı tutmak zorunda kaldık. Bu süreyi telafi etmek adına okullarımızda hem yaz kursları hem de yaz DYK kursları açılacak. Bütün öğrencilerimizi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz. Tekrardan bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı ve huzurlu bir tatil diliyorum. Depremde hayatını kaybeden öğretmen, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor