Besni'de okul servisleri denetlendi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Trafik Şube ve İlçe Jandarma Trafik tarafından taşımalı eğitim kapsamında hizmet veren servis araçları denetlendi.

EĞİTİM 6.01.2023 10:03:00 0
Besni

Taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin huzur ve güven içerisinde okullarına gitmeleri için öğrenci taşıma araçlarının denetimi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ürey, İlçe Jandarma Trafik, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri ve Milli Eğitim personellerinin ortak çalışmasıyla yapıldı.

Denetim esnasında araçların ve şoförlerin yönetmelikte belirtilen kriterlere uygun olup olmadığı, öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için taşıma araçlarında bulunması gereken bütün hususlar kontrol edildi. Ayrıca şoförlerin yönetmelikte belirtilen şartları taşıyıp taşımadığı, trafik kurallarına uymaları; öğrencilerin ise araç içerisinde uymaları gereken kurallar ile ilgili genel bilgilendirme yapıldı. Yapılan denetimlerde eksiklikleri bulunan servis araçlarına cezai işlem uygulandı. İlçe Milli Şube Müdürü Fikret Ürey incelemeler hakkında yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde okullara ulaşması, servis araçlarımızın da hiçbir yaptırıma maruz kalmaması için gereken rehberliği sağlıyoruz. Bu amaçla denetimlerimiz sürekli yapılıyor. Şoför arkadaşlarımızın da hizmet verdikleri kişilerin öğrenci olduğunu bilerek daha hassas davranmalarını bekliyoruz. Hepsine kazasız, belasız bir eğitim öğretim yılı diliyorum." dedi. 


Anahtar Kelimeler: Besni' servisleri denetlendi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor