Besni’de satranç turnuvasına büyük ilgi

Besni Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Besni Eğitiminde Niteliğin Artırılması Projesi” (BENAP) kapsamında 163 sporcunun katılımıyla satranç turnuvası düzenlendi.

GÜNDEM 27.03.2022 13:49:00 0
Besni’de satranç turnuvasına büyük ilgi

Geçtiğimiz yıl Besni Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan “Besni Eğitiminde Niteliğin Artırılması Projesi”  (BENAP) kapsamında etkinlikler devam ediyor. Proje kapsamında bir yandan eğitici seminerler verilirken bir yandan da spor etkinlikleri düzenleniyor.

Bu anlamda son olarak Besni’de ki tüm okulların takım halinde katılımıyla satranç turnuvası düzenlendi. Besni Kapalı Spor salonunda yapılan turnuvaya Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Turnuvanın açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Nazlı Demir; “Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP) kapsamında tam bir eğitim şöleni, spor şölenini yaşıyoruz ilçemize yaşatıyoruz. İlçemiz ilklere imza atmaya devam ediyor. İlçemizde BENAP kapsamında bizim koordinasyonumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle 163 sporcunun katılımıyla Satranç Turnuvamızı bugün başlattık. Açılış programında Türkiye Rafting Federasyonu Başkanımız Fikret Yardımcı, Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Harun Fırat da bizlerle birlikteydi. İlklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Besni’ satranç turnuvasına büyük

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor