Besni’de serinlemek için nehre giren genç boğularak can verdi

Sıcaklardan bunalarak serinlemek için Kızılin nehrine giren Suriye uyruklu iki gençten biri baraj kapaklarının açılmasıyla debisi yükselen suda boğularak hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 11.07.2022 15:02:00 0
Besni’de serinlemek için nehre giren genç boğularak can verdi

Alınan bilgiye göre, Kızılin köprüsü mevkiine piknik yapmak için gelen Suriye uyruklu Ömer Yusuf (22) ve kardeşi Suad Yusuf (14) bir süre sonra serinlemek için nehre girdi. Gençler, nehirde oldukları esnada HES baraj kapaklarının açılmasıyla debisi yükselen suda mahsur kaldı.

Köylülerin durumu fark etmesi üzerine 14 yaşındaki Suad Yusuf kurtarılarak olay yerine gelen sağlık ekiplerince Besni Devlet Hastanesine kaldırılırken ağabeyi Ömer Yusuf akıntıya kapılarak gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine dalgıç polisler sevk edildi. Polislerin su altında yaptığı arama gece saatlerine kadar devam ederken arama çalışmalarında ilk gün sonuç alınamadı. Ertesi gün sabah saatlerinde yeniden başlayan çalışmalar sonucunda Suriye uyruklu gencin cansız bedenine ulaşıldı. 14 yaşındaki Suad Yusuf’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken hayatını kaybeden Ömer Yusuf’un cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor