Besni'de tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 15 yaralı

Besni'ye bağlı Akkuyu Köyünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs bir evin duvarına çarptı. Meydana gelen kazada içerisinde tarım işçilerinin olduğu 15 kişi yaralandı.

ASAYİŞ 28.10.2021 19:24:00 0
Besni

Alınan bilgiye göre, Gaziantep Adıyaman'a gelen Murat Işık idaresindeki 47 KP 504 plakalı minibüs Akkuyu Köyünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin duvarına çarptı. Meydana gelen kazada sürücü ve minibüs içerisinde bulunan 15 kişi yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Besni ve Araban Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olay sonrası Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Besni Kaymakamı Nazlı Demir Besni Devlet Hastanesinde tedavi altında olan yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Burada açıklamada bulunan Vali Çuhadar; "Maalesef bu sabah Gaziantep'in Araban ilçesinden, Besni ilçemiz Akkuyu köyüne tarım işçileri taşıyan bir minibüs, yoldan çıkarak boş bir binanın duvarına çarptı. Yaralanan 15 tarım işçimiz hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Şu anda hayati tehlikesi olan yok ve hepsi kontrol altında. Ucuz atlatılmış bir kaza diyebiliriz. Biz de hastalarımıza 'geçmiş olsun' diyor ve bu tür kazaların yaşanmamasını temenni ediyoruz" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor