Besnili Aday Adayları Belli Olmaya Başladı

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler için Besni´den aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Farklı partilerden Adıyaman Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yapan Besnililerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

SİYASET 4.05.2018 18:33:58 0
Besnili Aday Adayları  Belli Olmaya Başladı

Erdoğan ve Kılınç başkanlıktan istifa ettiler

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç´ta milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederek başvurusunu yaptı.

AK Parti için şuana kadarda bilinen aday adaylığı başvuruları şu şekilde: Reşit Alkan, Mehmet Erdoğan, Ziya Yıldız, Yakup Taş, İclal Yalçın Tutuş, Cuma Dayan, Dursun Yılmaz.

CHP için aday adaylığı için geçen isimler ise Hakan Kılınç, Mehmet Doğan, Zeynep Koca Saya, Celal Topkan

MHP´den ise Adıyaman Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunanların Sait Atalay, Cevat Kaplan, İsmail Gence ve Osman Yıldız olduğu öğrenildi.

İYİ Parti´de Fevzi Öztürk, Yaşar Er ve Abdulkadir Erol Özbay Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ile birlikte Ankara´ya giderek genel merkezde aday adaylığı başvurularını birlikte yaptılar.

Şuan aday adaylığı için partilerde geçen isimlerin rakamları ise AK Parti (7), CHP (4), MHP (4) ve İYİ Parti (3) olmak üzere toplamda 18 aday adayı adaylık için yarışacak.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor