Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ 13. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Erdemoğlu Holding kurucusu ve onursal başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu vefatının 13. Yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Aynı gün akşam Gaziantep Servi Erdemoğlu Camiinde merhum Mehmet Erdemoğlu anısına mevlit okutuldu.

GÜNDEM 17.12.2019 10:45:01 0
BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ 13. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Gaziantep Asri Mezarlığında düzenlenen anma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu MAHER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, ailesi, sevenleri, öğrenciler, hemşerileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun sağlığında yaptığı hizmetler, yaşam felsefesi, ilkeleri ve hayır işleri anlatıldı. Törene ailesi, sevenleri, yaptırdığı okullarda okuyan öğrenciler, çalışanları ve vatandaşlar katıldılar. Kur´an-ı Kerim okunması ve duaların ardından Erdemoğlu ailesi adına bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun ebediyete intikalinin 13. Yılında ilkelerinden taviz vermeden ülkeye, devlete, millete ve bayrağa hizmet etmeye devam ettiklerini ifade etti.

İbrahim Erdemoğlu ? Yine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bize öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Gaziantep ilimizde sevgili eşin, hayat arkadaşın, sevgili annemiz adına yaptırmış olduğumuz Gaziantep´in en büyük ve en güzel camisini ibadete açtık. Senin ismini taşıyan vakfımızda üniversitede okuyan öğrencilere verdiğimiz burs sayısı 930 kişiye ulaştı.

Oğlun Ali Erdemoğlu adına Besni ilçemizde Fen Lisesi yapımına başladık. En kısa sürede eğitim öğretime açacağız. Ayrıca Besni ilçemiz Oyratlı köyüne oğlun Ali Erdemoğlu adına yaptırdığımız sağlık ocağı inşaatı tamamlandı. En kısa zamanda hizmete açılacak. Nisan ayında Adıyaman ili Tut ilçesine senin adına yapılacak olan taziye evi inşaatına başlayacağız. Bizler senin çizdiğin ilkelerden sapmadan ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlılığa uğratmadan, başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Erdemoğlu ailesi adına herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Anma töreninden sonra akşam yatsı namazını müteakip Servi Erdemoğlu camisinde mevlit okundu.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER