Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besnili Doktor Migren tedavisinde çığır açtı

Besnili hemşerimiz Op. Dr. Mehmet Can Şakı, Migren ağrılarına getirdiği tedavi ile hastaları ağrılardan ömür boyu kurtarıyor.

GÜNDEM 10.12.2016 19:49:34 0
Besnili Doktor Migren tedavisinde çığır açtı

Besnili hemşerimiz Op. Dr. Mehmet Can Şakı, Migren ağrılarına getirdiği tedavi ile hastaları ağrılardan ömür boyu kurtarıyor. Bir tesadüf sonucu ortaya çıkan Botoks ile migren tedavisi hakkında gazetemize açıklama yapan hemşerimiz Estetik Uzmanı Op. Dr. Mehmet Can Şakı ?Daha önce Migren tanısı konmuş hastalarda alın bölgesinde, şakak bölgesinde ve ense bölgesinde belirlediğimiz tetikleyici noktalar, özel noktalar saptanarak bu bölgelere yapılan enjeksiyon ve özel yöntemlerle migren ağrısından kurtulmak mümkün.? dedi.

Migrenden tamamen kurtulmak mümkün

İşlemin çok kısa bir süre olduğunu belirten Şakı şöyle devam etti. ?Kısa, yaklaşık 20 dakikalık bir işlem. Hasta ağrı hissetmez. Bu sayede acı çekmediği gibi öğlen arasında bile bu işlemi yaptırabilir. Öğleden sonra da hiç kimsenin fark etmeyeceği şekilde günlük hayatınıza devam edebiliyorsunuz.

/resimler/2016-12/10/1951107691624.jpg

Migren ağrısından 6 ay ya da 3 ay gibi bir süre kurtulması mümkün. Daha sonra tekrarlayan dozlarda enjeksiyon yapıldığı zaman migren ağrısından tamamen kurtulmak mümkün oluyor.?


Migren ilaçlarından kurtulmak ve ameliyatsız kesin bir çözüm isteyenlerin tercihi, botoksla migren tedavisi oluyor. Hem ameliyatsız oluşu, hem çok kısa sürede yapılması, hem de hiçbir yan etkisinin olmayışı hastaları bu tedavi yöntemini tercih etmesine neden oluyor.

Mehmet Can Şakı kimdir?

1983 yılında Gaziantep´te doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce) tıp eğitimine başladım. Tıp eğitimi sonrası Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlığımı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım. Uzmanlık süresi boyunca Almanya, Fransa ve İsveç´te misafir cerrah olarak bulundum. Şu an Estetik International Ankara Kliniğinde hizmet vermekteyim.

İletişim bilgileri: Estetik International Ankara Kavaklıdere Mahallesi İran Caddesi 6/3 Çankaya/ANKARA 444 77 07


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER