Besnili hemşerilerimizin Sahibi olduğu Merinos ve Karmen Halıya ödül

GÜNDEM 4.12.2012 09:59:00 0
Besnili hemşerilerimizin Sahibi olduğu Merinos ve Karmen Halıya ödül

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan törende merinos adına ödülü Abdurahman Yavuz alırken, Karmen halı adına ise Mehmet Kara aldılar. Bu Yapılan tören Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'inde katıldı.

Şehitkâmil Kültür Merkezi'nde Gaziantep Medya Platformu'nun organize ettiği ‘Marka Şehrin Markaları' ödül töreni oldukça görkemli geçti. Gaziantep'e yaptığı yatırımlar ve sosyal ve kültürel çalışmalarıyla şehrin bir dünya markası olmasına katkıda bulunan 30 firmaya ödül verildi. 

'GAMEP'İN 60 KURULUŞTAN 200 ÜYESİ VAR'

Gaziantep Medya Platformu Başkanı Nazmi  Özkoyuncu,  GAMEP'in tüm medya çalışanlarını bir çatı altında toplamak iş birliği ve güç birliği oluşturmak isteğiyle kurulduğunu söyledi. 

'BASIN İLAN KURUMU GENEL MÜDÜRÜ MEHMET ATALAY “MEDYA OLMAZSA OLMAZLARDANDIR'

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep Medya Platformu Derneği'nin (GAMEP) düzenlediği 'Marka Şehrin Markaları' ödül töreninde, basının eskiden ödül alan durumdayken şimdi ödül verir hale geldiğini belirtti.

AİLE VE SAOSYAL POLİTİKALAR BAKANI FATMA ŞAHİN 'MARKALAR TESADÜF DEĞİL'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, her alanda örgütlenmenin önemine değinerek, her alanda örgütlenme, birlik ve beraberliği sağlamanın çok önemli olduğunu söyledi. 

Markaların tesadüf olmadığını ifade eden Bakan Şahin, dünyayı iyi okumanın, dünyadaki iyi gelişimi takip etmek ve rotayı belirlemek olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: 'Rotaya göre dünya üzerindeki değişeme göre kendini değiştirmek çok önemli. Bunu başaran bu şehir, her krizde anlının akıyla çıkıyor. Bu geçmişten gelen bir mirasımızdır. Bu güçlü yanımız bizi her zaman ayakta tutuyor. Fırtına nerden gelirse gelsin her zaman yeni yol bulma ve yeni bir vizyonla ilerleme konusun bize yol gösteriyor. Başarının ödüllendirilmesin de önemlidir, marifet iltifata tabidir. Burada yapanla yapmayanın ayrıldığı bir noktadır. Ben özellikle dünya kenti olmamızda bugün aramızda olan bütün marka sahiplerine teşekkür ediyorum. Üretmekle bir marka şehir olunmuyor.'

Törende daha sonra GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e plaket sunduktan sonra Marka Şehrin Markaları olan firmalara ödülleri verildi.

MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ

Marka Şehrin Markaları ödüllerini kazananlar ise 'Kaşmir Halı Naci Topçuoğlu, Kadoil Celal Kadoğlu, Naksan Holding Cahit Nakıpoğlu, Sanko Holding İbrahim Halil Çiçek, ERPEN PVC Murat Eruslu, Royal Halı Cihan Dağcı, Şölen Çikolata Ali Çoban, Akınal Bella Cengiz Akınal, MB Holding Muharrem Balat, Öncü Salça Bilal Kozlu, Hasırcı İnşaat Mehmet İlker Hasırcı, Merinos Halı Abdurrahman Yavuz, Teknoplas Abdullah Yıldız, Mahmood Coffe Adnan Altunkaya, Enderpen Turgut Ercan, Karmen Halı Mehmet Kara, Tat Makarna Selami Memiş, Shazili Türk Kahvesi Mehmet Tekin Bakım, Festival Halı Murat Reis, Pakten Sağlık Ürünleri Hüseyin Tepe, American Siding Salih Eruslu, Altınlar Giyim Adem Altan, Karpen Fahrettin Cankar, Dilek Halı Şahin Sakı, Tunaş Helva Veli Çelik, Sanko Hastanesi Yusuf Ziya Yıldırım, Natural PVC Uğur Çelik, Angora Harun Şiveydinli, Şahin Pamuk Burhan Cahit Bingöl, İmam Çağdaş Burhan Çağdaş, Güllüoğlu Baklavaları Mustafa, Cevdet, Ömer ve Efkan Güllü.  Ayrıca ödül töreninde Gaziantep'te eğitim faaliyetlerini yürüten 3 Üniversiteye ve daha yaşanabilir bir Gaziantep için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi ile 3 merkez ilçe belediyesine de ödül verildi.

PROTOKOLDEN TÖRENE BÜYÜK İLGİ

Törene,   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen, Ak Parti milletvekilleri Mehmet Sarı, Nejat Koçer,  Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, CHP milletvekili Mehmet Şeker, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer,  MHP İl Başkanı Mustafa Erzin ile çok sayıda davetli katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor