Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besnili Hemşerimizin sahibi olduğu Mersin Su Hastanesi faaliyete geçti

Mersin Tüp Bebek merkezi ile Mersin´de 10 yıldır hizmet veren ve binlerce aileyi çocuk sahibi yapan Hemşerimiz Op. Dr. Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su Hastanesi faaliyete geçti.100 yataklı tam teşekküllü Hastane bu bölgeden taşınan Devlet Has

GÜNDEM 2.03.2018 10:01:29 0
Besnili Hemşerimizin sahibi olduğu Mersin Su Hastanesi faaliyete geçti

Mersin Tüp Bebek Merkezinin sahibi hemşerimiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Necip Öztürk´ün sahibi olduğu Özel Mersin Su hastanesi faaliyete geçti. 

100 yataklı özel hastane, bulunduğu bölgede sağlık alanında önemli bir açığı da kapattı. 30 kişilik uzman doktor kadrosu 300 çalışanı ile Mersin Su hastanesi, en son teknoloji ile donatılmış, toplamda 49 yoğun bakım ünitesi (erişkin ve yeni doğan yoğun bakım) ve üç ameliyathanesi, MR, Tomografi gibi görüntüleme üniteleri ve Laboratuvarları ile tam teşekküllü olarak Mersinlilere hizmet vermeye başladı.

Mersin Su hastanesi Mersin Karayolları otoyol kavşağı arterinde bulunuyor. Gazetemize, Su Hastanesi hakkında bilgi veren hemşerimiz Op. Dr. Necip Öztürk, ?Kapanan Devlet Hastanesinin bölgede oluşturduğu boşluğu dolduracak modern bir hastaneyi Mersin´e ve Mersinlilere kazandırdık. Hastanemiz Mersinlilere Su gibi şifa verecek inşallah.

Hastanemize gelen hastaların her türlü hizmeti en kaliteli şekilde bulacaklar. Hastanemiz, hastalarımızın tedavi için başka bir yere gitmelerine gerek kalmadığı tam teşekküllü modern bir hastanedir. Su Hastanesi 30 kişilik uzman kadrosu, 300 çalışanı, 100 yatak kapasitesi ve son sistem cihazlarla hizmete girmiştir? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER