BESNİLİ İŞADAMLARINDAN TÜSİAD´A ZİYARET

BESNİ EĞİTİM VAKFI VE BESNİ´Lİ İŞ İNSANLARINDAN OLUŞAN BİR GRUP HEMŞERİMİZ TÜSİAD CEO´SU BAHADIR KALEAĞASINI ZİYARET ETTİ.

GÜNDEM 17.05.2019 12:13:50 0
BESNİLİ İŞADAMLARINDAN TÜSİAD´A ZİYARET

İstanbul´da bulunan iş insanlarıyla Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul´da bulunan Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Genel Merkezinde, Besni´li hemşerimiz TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Sekreteri ve CEO´su Bahadır Kaleağası´nı ziyaret ettiler.

Bahadır Kaleağası; Besnili iş insanları ve Besni Eğitim Vakfı yöneticilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek bir açılış konuşması yaptı.

onuşmasına TÜSİAD´ın organizasyon yapısından başlayarak, vizyonu, misyonu ve stratejisi ile ilgili bilgilerin yanında, Türkiye ekonomisinin % 85´ini oluşturan şirketlerin TÜSİAD üyesi olduğunu ifade etti. Devamında dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeler ile ekonominin dünü, bugünü ve yarını ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. TÜSİAD´ın temel görevinin ekonomi olduğunu ve aynı şekilde ekonominin alt yapısını oluşturan eğitim, hukuk, sağlık vs. gibi unsurların da ilgi alanları olduğunu, bu konularda oluşturulan çalışma gruplarıyla ve oluşturulan raporlarla toplumu aydınlatmaya çalıştıklarını belirtti.

Sohbet şeklinde ve samimi bir ortamda geçen toplantıda, iş insanlarımız ekonomide ve ticari hayatta karşılaştıkları zorlukları dile getirerek, TÜSİAD olarak sorunlarına çözüm bulunmasında daha etkin rol almalarının tüm ekonomiye katkı sağlayacağını ifade ettiler.

Toplantının devamında İbrahim Erdemoğlu söz alarak, Besni´ye geçen yıl açılmış olan Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin halen Tekstil Mühendisliği ve İşletme Bölümü ile faaliyet gösterdiğini, ilave olarak üç yeni bölüm daha açılmasının planlandığını, Besni´li öğrencilerimizi üniversiteye beklediklerini, öğrencilere aylık 1.000.-TL burs verildiğini, tercih eden öğrencilere Adana´da bulunan SASA ve diğer holding şirketlerinde staj ve iş bulma imkanı sağlayacaklarını ifade etti.

BEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Bağış ve Ali Aslanbay da bu yıl muhtelif tarihlerde yapılacak paneller ve tanıtım günleri ile üniversiteye daha fazla öğrenci yönlendirilmesi konusunda ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirttiler.

Ziyarete Merinos Holding´ten İbrahim Erdemoğlu, İsotlar A.Ş´den Hakan İsot, Çiltuğ A.Ş´den Elvan Tuğsuz Güven, Coster Aresol Valf Sanayi A.Ş´den Cevdet Erçil, Kale Kimya´dan Birgen Kaleağası, Cabani Ayakkabıcılık A.Ş´den Mehmet Kaban ve Cem Kubilay Kaban, Başaran Halı´dan İbrahim Dayıoğlu, An-Ka Analiz´den İbrahim Bağış, VKS Construction´dan Onur Kumral, Güneşhan Mensucat´tan Bekir Güneşhan, Day İnşaat´tan Ali Aslanbay, Karakuş Nakliyat´tan Bahattin Karakuş, Ulus Ayakkabı´dan Ali Balta, KC Danışmanlık´tan Oktay Olgun, Eczacı Mehmet Baykara ve Bankacı Şaban Çağıran katıldılar.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor