BESNİLİ KADINLARIN EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kesmetepe beldesinde Kesmetepe Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur işbirliğiyle açılan ve sonuçlanan moda tasarım ve ev tekstil kurslarının sergisi düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 2.09.2021 17:12:07 0
BESNİLİ KADINLARIN EL EMEKLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kesmetepe Beldesi´nde kadınlara yönelik istihdamı sağlamak için başlatılan Belediye, Halk Eğitim Merkezi ve İş-Kur destekli 6 ay süren "El sanatları ve moda tasarım" kursu ilk mezunlarını verdi.
Sergi ile ilgili açıklamada bulunan Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz; ?Sayın kaymakamımız Nazlı Demir´in öncülüğünde il iş-kur müdürlüğü temsilcileri ilçe jandarma komutanımız ilçe halkeğitim müdürümüz ilçe milli eğitim müdürümüz şöförler odası başkanımız esnaf ve Sanatkarlar odası başkanımız ilçe maliye müdürümüz ilçe akedaş müdürümüz Besni eğitim vakfı başkanı ve değerli heyeti AKP ilçe başkanı değerli basın temsilcileri kıymetli misafirler ve Kesmetepe halkının da yoğun katılımı ile el sanatları ve moda tasarım kursumuzun sergi açılışını gerçekleştirdik emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca sevgili kardeşim dönem arkadaşım Emre Görenoğlu kıymetli öğrencileri ve sevgili müzisyenlerimize kursiyerler ve Kesmetepe adına çok teşekkür ederim? dedi.
Daha sonra açıklamada bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir ise; ?Bugün Kesmetepe beldemizde Kesmetepe Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur işbirliğiyle açılan ve sonuçlanan moda tasarım ve ev tekstil kurslarının sergisine katıldık. Gaziantep yöresinden halk oyunları gösterisi ile başlayan programda serginin açılışını yaparak hanımlarla sohbet ettik. Bu güzel etkinlik için Kesmetepe Belediye Başkanımız Ali Yılmaz´a, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Muhammed Bey´e ve Kesmetepe beldemizin çalışkan hanımlarına çok teşekkür ediyoruz? şeklinde ifade etti.
Düzenlenen sergi açılışına, Besni Kaymakam Nazlı Demir, Jandarma Komutanı Barış Kara, Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Sabak, STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor