BESNİLİ ÖĞRENCİLERDEN BEV´E ZİYARET

Besni ADD Şubesi ile İstanbul Beşiktaş Şubesinin ?Atatürk´ün izinde Besni´den İstanbul?a sloganı ile hareket ederek,

GÜNDEM 4.02.2017 11:21:39 0
BESNİLİ ÖĞRENCİLERDEN BEV´E ZİYARET

Besni ADD Şubesi ile İstanbul Beşiktaş Şubesinin ?Atatürk´ün izinde Besni´den İstanbul?a sloganı ile hareket ederek, Besni´de çeşitli okul ve sınıflarda öğrenim gören başarılı 7 kız 13 erkek öğrenciyi, yarı yıl tatilini fırsat bilerek, İstanbul´un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirdiği 5 günlük gezi sırasında Besni Eğitim Vakfı ´da ziyaret edildi.

Burada açılış konuşması yapan BEV eski başkanlarından Ali Aslanbay ?^Sevgili çocuklar hepiniz vakfımıza hoşgeldiniz, kendimi tanıtayım, özel sektörde yöneticiyim vakfımızın bir dönem başkanlığını yaptım şu an Yönetim Kurulu üyesiyim, mevcut Başkan Hasan Doğan ve diğer Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız hava çok karlı olacak dendiğinden, dönüşte sorun yaşamama adına toplantımıza katılamadılar ama sizlere sevgilerini iletmemizi  söylediler. Karşımızda o da bir dönem başkanlık yaptı Mehmet bey ve önümüzdeki dönem Başkan olacak Ali bey ve bizim her şeyimiz Emine hanım var? diyerek, Kafile Başkanı Öğretmen Akif Bahçeci ve yardımcılarına ayrıca, Beşiktaş ADD Şubesi Başkanı İlhan bey ve ekibine ?Öğrencilerimiz ile bizleri buluşturmada köprü olup bu mutluluğu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum? diyerek öğrencilere masa saati hediye etti.

Mehmet Kaban söz alarak ?Ben tam 12 yıl Besni ve köylerde öğretmenlik mesleği yaptım, son iki yıl, Dumlupınar ilkokulunda idim o dönemin yöneticileri öğretmenliğimi beğenmemiş olacaklarki, beni öğretmenlikten attılar, bende İstanbul´a gelip ayakkabıcı mesleğini seçtim ve ayakkabıcı olduk, bu ayakkabıları biz imal ediyoruz? dedi. Tüm çocukların ayakkabı numarası önceden tespit edilmesine karşın bazıları dar, bazıları bol olunca ayaklara olmayanları da not alarak ?Akif hocam sizin adresinizi alır size kargo ile gönderirim? dedi. 

Ali Balta söz aldı, ?Sevgili çocuklar İstanbul´a ve vakfa hoş geldiniz, hedefinizi her daim en üst düzeyde belirlemelisiniz mesela, Boğaziçi Üniversitesini gezdiniz mi ? program dahilinizde mi ? Akif Hocam bilmiyorum fakat bence mutlak gezin, göreceksiniz düşünceleriniz değişecek ve hedef büyüteceksiniz sizlerde bir yönetici, işletmeci, İş Adamı olmayı düşüneceksiniz? diyerek, Besni Eğitim Vakfını ve Eğitim bayramını unutmamalarını tavsiye ederek, Ulus Ayakkabı poşetleri içerisinde satranç takımı olan hediyelerini sundu.

Kafile Başkanı Öğretmen Akif Bahçeci´de burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Besni Eğitim Vakfı Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşları kutluyor, teşekkür ediyor ve Atatürk´ün yolunda kar, kış demeden yürümeye devam ediyoruz? diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş ADD Şubesi Başkanı İlhan beye Aşağı şehirde 1937 tarihinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında tüm Besni Esnaf temsilcilerinin hazır bulunduğu fotoğraf takdim etti. Beşiktaş ADD Şubesi başkanı İlhan beyde ?Başkanlıkta getirseler boş Türkiye´yi bölemeyecekler izin vermeyiz? diyerek kısa konuşmasını tamamladı.

Toplantı çocuklarla birlikte çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor