BESNİLİ ŞEHİT HAKAN BALİ GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetlerince Kuzey Irak´ta devam eden Pençe-Şimşek operasyonunda hain terör örgütü PKK´nın saldırıcı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Besnili Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Besni´de düzenlenen törenin ardından Oyrat

GÜNDEM 13.08.2021 17:09:11 0
BESNİLİ ŞEHİT HAKAN BALİ GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÜS BÖLGESİNE HAVAN SALDIRISI DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü Irak´ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgesine PKK´lı teröristlerce havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda üs bölgesinde görev yapan Besni´ye bağlı Oyratlı köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Ağır yaralandı. Saldırı sonrası operasyon başlatan Türk Silahlı Kuvvetleri bölgede 3 teröristi etkisiz hale getirirken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hakan Bali yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Şehidin acı haberi ailesine Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve askeri yetkililer tarafından verilirken şehit Bali´nin baba ocağına Türk Bayrakları asıldı.

ŞEHİDİMİZİ BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI

Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali´nin cenazesi daha sonra birliğinde düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Besni gönderildi. Atatürk Caddesi üzerinde Cuma namazına müteakip düzenlenen törende ise Şehit Hakan Bali´nin öz geçmişi okundu. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde ailesi şehidin tabutuna sarılarak göz yaşı döktü. Tekbirler eşliğinde Oyratlı Köyüne uğurlanan Hakan Bali burada gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Öte yandan Şehit Bali´nin geçtiğimiz hafta nişanlandığı, üç gün öncede ailesiyle vedalaşarak görevine döndüğü öğrenildi. Yaklaşık bir yıllık Uzman Çavuş olan Bali´nin geçtiğimiz yılda babasını kaybettiği ifade edildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor