Besnili Tiktok´cuların Ünü hızla yayılıyor

Oyunculuk bu gençlerin genlerinde varmışta, ortaya çıkmak için Teknoloji çağını bekliyorlarmış? Besni´den 5 arkadaş çektikleri Tiktok videolarıyla Besnilileri gülmekten kırıp geçirirken, videoların bazıları milyonlarca izleyiciye ulaşarak ünlerini Besni d

KÜLTÜR-SANAT 25.06.2019 17:03:43 0
Besnili Tiktok´cuların  Ünü hızla yayılıyor

EĞLENCE OLSUN DİYE BAŞLAMIŞLAR

Son günlerin moda uygulaması olan Tiktok´ta eğlenceli videolar yaparak tüm Besni´de tanınan hatta videolarla ünü Besni dışına taşan gençlerle tanışıp bu maceraya nasıl başladıklarını konuştuk.

Videoları Facebook, Tiktok gibi sosyal medya hesaplarından paylaşarak milyonlarca kişiye ulaşan 5 arkadaş, bu işe sadece eğlence olsun diyerek başlamış ve halen de eğlence olsun diye devam ediyorlar. Profesyonel destek almayan gençler, amaçlarını; gülmek ve çevresindeki insanları, arkadaşlarını güldürmek olduğunu söylüyorlar.

Bazı videoları Tiktok uygulamasında milyonlarca izleyiciye ulaşan gençler, videoların ardından İstanbul´dan bazı dizi film ajanslarının kendilerini aradığını ama işleri bırakıp gidemediklerini belirtiyorlar.

İSİMLERİ YOK, HADİ BİR İSİM BULUN

Daha kendilerine bir isim dahi bulamadıklarından yakınan gençlerin abi ve baş aktörü konumundaki Beyaz eşya tamircisi Barış Kığılı, Tiktok serüvenine nasıl başladığını şöyle anlatıyor, ?Bir Pazar günü arkadaşım, Ahmet Yıldız ve Serkan Durmuş ile oturuyorduk. Öylesine bir videoya baktık, hoşumuza gitti. O da şeyindi zannedersem, ?Köyden indim Şehre´ filminden bir kesitti. Bizde üçümüz bunu Tiktok´ta yaptık. Sosyal Medya da tuttu video, sonra Hasan Emre Abim paylaştı daha da büyüdü izlenme sayıları yaklaşık bu ilk videoyu on bin kişi kadar izledi. Baktık bizim de hoşumuza gidiyor dedik hele bunun devamını getirelim, daha sonra Gora filminden alınma bir video vardı, ?Hayvan fark etmez´ bölümü, onu çektik ve 1 milyon 600 bin kişi izledi. Tabi bu daha da hoşumuza gitti ve devam ettik. Bundan sonra daha profesyonel videolar çekmeye çalışacağız. Değişik ortamlarda, ses uyumu görüntü kalitesi açısından güzel videolar çekmek istiyoruz.?

HAYRAN KİTLELERİ OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ

Bunları yapmaktan zevk aldıklarını ve ufacıkta olsa bir hayran kitlelerinin de oluşmaya başladığını söyleyen Kığılı, ?Ahmet ile birlikte Antepteyiz işte, iki tane genç geldi yanımıza ?Abi siz tiktokçu abiler değil misiniz?´ dedi. ?Sizinle Fotoğraf çektirebilir miyiz?? dedi. Tabi biz şaşırdık, Ahmetle birbirimize baktık, hoşumuza gitti yani, şimdi Besni´de kimin işine gitsek tabi Beyaz eşya tamircisiyiz, insanlar bizi görür görmez bir kere gülüyorlar. Herkes bu hafta video yok mu? Yenisini çekmeyecek misiniz diye soruyorlar. Vatandaşın gülmeye ihtiyacı var bizimde ihtiyacımız var ve gülmek için yapıyoruz bu işi.? diyor.

ÜNLÜ BİR DİZİ AJANSINDAN TEKLİF

İstanbul´da ünlü bir dizi ajansından teklif aldıklarını ve İstanbul´a davet edildiklerini belirten Kığılı şöyle devam ediyor. ?Pazar günü İbrahim ile beraberdik İstanbul´dan bir telefon geldi Reding ajans diye bir ajans, işte bu Arka sokaklarla, Çukur dizilerini çeken firmaymış, dedi işte İstanbul´a gelmeniz lazım dediler. Ben de işi gücü bırakıp gidemiyorum. Bi de ben tek gitmem, ekibim arkadaşlarım var ekibimle birlikte olursa giderim dedim. Onlarda önce sizin gelmeniz lazım dediler. Tabi burada işi bırakıp gidemedik.

Biz yine güzel videolar çekmeye devam ediyoruz. İnşallah daha güzel vidolar çekeceğiz. Projelerimiz çok, mesela Levent Kırca´nın skeçlerinden çekmek istiyoruz. Tabi onlar için mekân falan lazım. Birazda profesyonel yardım alabilirsek güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bunları ileriki zamanlarda yapıp gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.?

Barış Kığılı ile birlikte videoların vazgeçilmez isimleri ise Serkan Durmuş, İbrahim Yıldız, Fatih Yaşar, Ahmet Yıldız (Konuk oyuncu) ve Mehmet Bozok (Kötü adam).


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor