BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ 16. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

.

GÜNDEM 16.12.2022 22:11:00 0
BESNİLİ BİLGE MEHMET ERDEMOĞLU VEFATININ 16. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Erdemoğlu Holding kurucusu ve onursal başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu vefatının 16. Yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Anma töreninde konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu; “Başarıya ulaşmak için hak, hukuk ve adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Senin bu felsefenden asla taviz vermeden çalışmaya devam edeceğimize ant içiyoruz” dedi.

Gaziantep Asri Mezarlığında düzenlenen anma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, MAHER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Besni Emniyet Müdürü Muhammet Ergin, Besni İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, ailesi, sevenleri, öğrenciler, hemşerileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun sağlığında yaptığı hizmetler, yaşam felsefesi, ilkeleri ve hayır işleri anlatıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ve duaların ardından Erdemoğlu ailesi adına bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ebediyete intikalinin 16. Yılında ilkelerinden taviz vermeden ülkeye, devlete, millete ve bayrağa hizmet etmeye devam ettiklerini ifade etti.

Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ilkelerinden bahseden İbrahim Erdemoğlu; “Yine tüm ailenle, akrabalarınla, hemşerilerinle, dostlarınla ve sevenlerinle huzurundayız. Bize öğrettiğin yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Ülkemizin her tarafında başta bölgemiz olmak üzere eğitimden sağlığa gençlerimizin dünya ölçeğinde yetişmesi ve gelişmesi için yatırımlarımıza var gücümüzle devam ediyoruz. 

Bizlere öğretmiş olduğun felsefeden çok çalışarak başarılı olmak zorundayız. Ancak ve ancak başarılı olursak ailemize, akrabalarımıza, hemşerilerimize, ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk ve adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden, zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Senin bu felsefenden asla taviz vermeden çalışmaya devam edeceğimize ant içiyoruz. Erdemoğlu Ailesi adına herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Buradaki törenin ardından akşam yatsı namazı sonrası Gaziantep Servi Erdemoğlu Camiinde merhum Mehmet Erdemoğlu anısına mevlit okutuldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor