Besnili doktor trafik kazasında hayatını kaybetti

Gümüşhane Kelkit Devlet Hastanesinde görev yapan Besnili hemşerimiz Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Burçin Şan geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 14.08.2022 13:41:00 0
Besnili doktor trafik kazasında hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Kelkit-Erzincan karayolunun Yenice Köyü mevkiinde Erzincan istikametinde ilerleyen Vahit Erden yönetimindeki 29 AAL 206 plakalı kamyon ile Kelkit Devlet Hastanesi Cildiye uzmanı Erkan Davarcı yönetimindeki 06 DDB 526 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada otomobil hurdaya dönerken sürücü Erkan Davarcı ile otomobilde bulunan Göz Doktoru hemşerimiz Burçin Şan yaralandı.

Kamyon sürücüsü Erden ve kamyonda bulunan Derya Bulut’un da yaralandığı kazanın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kelkit Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Burçin Şan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Göz Doktoru Burçin Şan’ın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarılarak Kelkit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan 3 kişi Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken otomobil sürücüsü Cildiye Uzmanı Erkan Davarcı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, kamyon sürücüsü Vahit Erden ve Derya Bulut’un ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Vefatıyla yakınları ve sevenleri yasa boğulurken Doktor Burçin Şan’ın Kelkit Devlet Hastanesindeki görevine birkaç hafta önce başladığı öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası Kelkit Devlet Hastanesi tarafından bir taziye masajı yayımlandı. Mesajda; “İki hafta önce Hastanemize atanan göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Burçin Şan elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Genç yaşta aramızdan ayrılan meslektaşımızın ani ölümü bizleri ve sağlık camiamızı fevkaladesiyle üzmüştür. Merhum hekim arkadaşımıza Yüce Mevla rahmet eylesin. Kederli ailesinin ve sağlık camiamızın başı sağ olsun” denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor