Besnili öğrenciler Doğuş Otomotiv’den başarı sertifikası aldı

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 21 öğrenci Doğuş Otomotiv Yetkili Servislerinde geçerli Başarı Sertifikasını almaya hak kazandı.

GÜNDEM 23.06.2023 14:41:00 0
Besnili öğrenciler Doğuş Otomotiv’den başarı sertifikası aldı

Hayırsever hemşerimiz İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot’un destekleriyle çalışmalarını sürdüren Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerin çeşitli meslek gruplarında deneyim kazanmasına öncülük etmeye devam ediyor. Bu kapsamda bölgenin en donanımlı okullarının başında gelen Osman İsot MTAL’de son olarak 21 öğrenciye sektörün öncü isimlerinden Doğuş Otomotiv tarafından başarı belgesi verildi. 

Doğuş otomotiv meslek liseleriyle işbirliğinde gerçekleştirdiği “Doğuş’tan Meslek Sahibi” Programı ile eğitime ve istihdama katkıda bulunmaya devam ediyor.

Okul Sektör işbirliği kapsamında Doğuş Otomotiv tarafından Osman İsot MTAL Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında bulunan  Doğuş Otomotiv Volkswagen Laboratuvarları’nda eğitim gören 21 öğrencimiz Türkiye genelinde bulunan tüm Doğuş Otomotiv Yetkili Servislerinde geçerli Başarı Sertifikasını almaya hak kazandı.  Öğrenciler bu belge ile Doğuş Otomotiv’in yetkili servislerinde istihdam olanaklarından faydalanabileceklerdir.

Verilen başarı belgeleriyle ilgili konuşan Okul Müdürü Nevzat Avşar; “Eğitime verdikleri değerli katkılardan dolayı Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcı İ.K Geliştirme Yöneticisi Sinan Değirmencioğlu ve tüm Doğuş Otomotiv ailesi ile okulumuza sağladıkları katkılardan dolayı hayırsever hemşerimiz Hakan İsot Beye teşekkür ederiz” dedi.

Haber Kaynak: Murat Orhan-Muhabir


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor