Besnili öğrenciler İyi ki varsın Eren” Filmini izledi

Besni’de öğrenim gören öğrenciler Besni Kaymakamlığı tarafından finanse edilen bir etkinlikle "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izlediler.

GÜNDEM 12.01.2022 15:40:00 0
Besnili öğrenciler İyi ki varsın Eren” Filmini izledi

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında emniyet güçleri ile terör örgütü PKK arasında yaşanan çatışmada PKK'lıların saldırısı sonucu şehit düşen Eren Bülbül ile aynı saldırıda şehit olan Astsubay Ferhat Gedik'i konu alan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini öğrenciler  ile beraber İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel de izledi.

Etkinlik kapsamında hafta boyunca toplam 150 öğrenci servisler ile Adıyaman merkezde bulunan sinemaya götürülerek filmi izledi. Film bitimi öğrencilerle sohbet ederek film hakkında konuşan Kaymakam Demir; “Ülkemizi korumak ve huzurumuzu temin etmek için gece gündüz demeden çalışan ve bu yolda şehit olan bütün güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin korunması uğruna şehit olan Eren kardeşimiz de bu görevin sadece güvenlik güçlerine düşmediğini kanıtlar nitelikte bir şehitlik yaşamıştır. İnşallah yaşadığımız bu acılar son bulur ve vatanımız ebediyen huzurun hakim olduğu bir yer olur” dedi.

Filmi izleyen öğrenciler ise duygu dolu anlar yaşadıklarını dile getirerek organize edilen etkinlik için İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'e teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor