Besnili öğrenciler Polonya stajının ardından yurda döndü

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+ Projesi kapsamında gittikleri Polonya stajını tamamlayarak yurda dönüş yaptı.

EĞİTİM 4.08.2022 08:17:00 0
Besnili öğrenciler Polonya stajının ardından yurda döndü

Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında “Güneşimiz istihdam için doğuyor; stajımız Avrupa’da” başlıklı projeyle Polonya'ya giden öğrenciler ve öğretmenler staj dönüşü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'i ziyaret etti.

10-30 Temmuz tarihlerinde Erasmus+ Programı kapsamında Polonya'da staj yapan öğrenciler, çalışmaları ve deneyimlerini Milli Eğitim Müdürü Demirel ile paylaştılar. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Mehmet Demirel; “Öğrencilerimizin Polonya'da öncelikle ülkemizi ve sonra da ilçemizi çok güzel bir şekilde temsil ettiklerini öğrendik. Bunun için bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin temsil kabiliyetlerini arttırıcı bir ziyaret olmuş. Tabi ki bu bizim için en sevindirici husus. İnşallah daha nice yerlerde güzel çalışmalarda bulunarak bizleri gururlandırırlar. Polonya'ya gitmeden önce de bir ziyarette bulunmuşlardı. Sonrasında da buraya gelerek ve mutluluklarını bizlerle paylaşarak bizleri mutlu ettiler. Kendilerine ziyaretleri için tekrardan teşekkür eder, hayatlarında da sağlık ve afiyet dilerim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor