Besnili öğrencilerden voleybolda büyük başarı

Besni Burunçayır Köyü Çetinkaya-Biran Şendil Ortaokulu öğrencilerinden oluşan voleybol takımı, okul sporları kapsamında yapılan yarışmada il birincisi oldu.

SPOR 7.12.2022 13:40:00 0
Besnili öğrencilerden voleybolda büyük başarı

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol il finalleri yapıldı. Adıyaman Yeni Mahalle Spor Salonunda oynanan final maçı sonunda Besni Burunçayır Köyü Çetinkaya Biran Şendil Ortaokulu Adıyaman Şampiyonu oldu ve bölge şampiyonasında Adıyaman’ı temsil etme hakkı kazandı. İl genelinde toplam 23 okulun mücadele ettiği müsabakalar sonunda Besni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ise Adıyaman 3.’sü oldu. 

Elde edilen başarı sonrası Besni Kaymakamı Çağlar Partal, okul öğrencilerini tebrik ederken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise; “İlçemizi hangi kulvarda olursa olsun ileriye taşıyan kimse övgüyü de hak ediyordur. Bu sebeple il şampiyonu olup bizleri bölge şampiyonasında gururla temsil edecek öğrencilerimizi kutluyorum. Tabi ki bu başarının mimarlarından olan öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi de özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bölge finallerinde de çok iyi dereceler elde ederek ulusal şampiyonada bizleri temsil etme hakkı elde ederler." dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor