BESNİLİ SES SANATÇISI MESUT TAŞDEMİR ZAMANSIZ TÜRKÜLER’LE YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Besnili sevilen ses sanatçılarından Mesut Taşdemir Ulusal yayın yapan Anadolu Dernekleri TV’de Zamansız Türküler programıyla canlı yayına başladı.

KÜLTÜR-SANAT 31.01.2022 09:52:00 0
BESNİLİ SES SANATÇISI MESUT TAŞDEMİR  ZAMANSIZ TÜRKÜLER’LE YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Her salı saat 16:00 ile 18:00 arası canlı yayınlanan zamansız türkülerin  konukları  buğulu sesi ile  Şair Recebiye Çataksezer ve sanatçı  İbrahim Ocak Mesut Taşdemir ve  Sivas’ın güler yüzü Şenel Baş tarafından ilgi ve muhabbet ile karşılandı. Kısa sohbetin ardından Türk Halk Müziği Sanatçısı Besnili Mesut Taşdemir “Sildim” albümünün içerisinde bulunan parçaları seslendirdi.

Daha sonra Zamansız Türküler programının konuklarından Adıyamanlı türkücü İbrahim Ocak canlı olarak bir çok eserlerini okudu. Konuklardan Şair Recebiye Çataksezer ise Ses Sanatçısı Besnili Mesut Taşdemir'in okuduğu türkülerin arasına seslendirdiği şiirleri ile renk kattı. Besnili bir çok hemşerimizin sponsor olduğu canlı yayında , İstanbul, Mersin Gaziantep, Uşak ve Besni’den gelen mesaj ve istekler, programın telefonlarını kilitledi. Mesut Taşdemir, Televizyon başındaki binlerce sevenleri için hareketli ve sevilen türkülerini söyledi. Program sonu açıklamada bulunan Taşdemir,  Ulusal ses sanatçılarımızdan Latif Doğan ile görüşerek programa davet ettiğini Doğan’ın ise önümüzdeki günlerde programa katılacağını söylediğini dile getirdi. Taşdemir şöyle devam etti; “Bir türlü görüşmek nasip olmayan Besni Ekspres Gazetesinin kurucusu ve genel yayın yönetmeni çok değerli Şekip Önder büyüğümüze, selam ve saygılarımı gönderiyorum. Besni’deki Halk Konserimizi, bir çok haberimizi hazırlayan paylaşan kısacası bizim ile yakından ilgilenen, yazı işleri müdürü sağ olsun Orhan Önder’e, Numan kardeşime ve isimlerini telaffuz edemediğim ekibinize minnetimi ayrıca  borç biliyorum. Bu göstermiş oldunuz duyarlılıktan dolayı da  ayrı ayrı  teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi. Program ikramların ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor