Besnili sporcular Türkiye ikincisi oldu

Van'da yapılan Spor Toto Kulüpler arası Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Besni Gençlik ve Spor Kulübü atletizm kız takımı Türkiye ikincisi olarak büyük başarı elde etti.

SPOR 3.09.2022 18:52:00 0
Besnili sporcular Türkiye ikincisi oldu

Elde edilen başarı hakkında açıklamada bulunan Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Metehan Adıgüzel; "Spor Toto Kulüpler Arası Türkiye Yürüyüş Şampiyonasında Besni Gençlik ve Spor Kulübü U -16 Kız Takımımız 3000 metre olimpik yürüyüş kategorisinde Türkiye 2. 'si oldu. 16 Nisan 2022 tarihinde Mardin 'de yapılan 1. etap yarışmalarında 3. olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan kızlarımız bugün Van'da yapılan final yarışmaları sonunda Türkiye 2. 'si oldu.

Yarışmalara Antrenör Hüseyin Doğan gözetiminde Aleyna Erdem, Medine Sevindi, İlayda Erdem ve Bengünaz Karaca'dan oluşan sporcular ile katılan takımız iki etabın sonunda 1saat 41 dakika 14 saniyelik derece elde etti. Kulüp Başkanı olarak her zaman bizlere destek olan Sponsorumuz Merinos Holding ve Sayın Ali Erdemoğlu'na ,Besni Kaymakamlığına, Besni Belediyesine ve Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne , İlçe Halk Eğitim Merkezimize , İlçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarına , Besni Gençlik ve Spor Kulübünün Yönetim Kurulu ve kulüp üyelerine , sporcularımızın ailelerine , sporcularımıza ve antrenörümüze şahsım ve yönetim Kurulumuz adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.


Anahtar Kelimeler: Besnili sporcular Türkiye ikincisi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor