?BESNİLİLER? Dergisi Yayında

Besni ve dışarıdaki hemşerilerimizin irtibatını, kaynaşmasını sağlamak, birlik ve beraberliğimize bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla yola çıkan ?Sıladan Gurbete BESNİLİLER? Dergisinin ilk sayısı çıktı. Gazetemizin yayın organı olan dergide başta aktü

GÜNDEM 2.03.2018 09:38:40 0
?BESNİLİLER? Dergisi Yayında

Besni insanına yakışır yeni bir yayın organı

Derginin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder,  Hedeflerinin en fazla 3 ayda bir Besnililer Dergisini okuyucularımızla buluşturmak olduğunu söyledi.

Önder; ?2 aylık meşakkatli bir çalışmanın ardından yayındayız. Gazetecilikte 51 yılın ardından, hem Besni içindeki hem de Besni dışındaki hemşerilerimize elinizdeki derginin ilk sayısı ile konuk olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Besni Ekspres Gazetesi olarak Besni´nin yarım asrına ayna tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. Kurucumuz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Şekip Önder´in öncülüğünde Besni insanına yakışır yeni bir yayın organıyla hemşerilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz?

Sıladan Gurbete,

Gurbetten Sılaya Haber

Besnililer Dergisi´nin misyonu Gazetenin yıllardır yaptığı gibi, Besni ve dışardaki hemşerilerimizin irtibatını, kaynaşmasını sağlamak, birlik ve beraberliğimize bir nebze olsun katkı sunmak.

?Sıladan Gurbete? sloganını da bu amaca hizmet etmesi amacıyla başlığımız üstüne koyduk. Çünkü her ne kadar Besni´de yaşasak da, Besni dışındaki yani gurbetteki hemşerilerimizin sıla özlemini yakinen biliyoruz. Besnililer Dergisi ile Besni´deki gelişmeleri dışardaki hemşerilerimize, başta Dernek ve vakıflarımız olmak üzere Besni dışındaki hemşerilerimizi etkinlik ve faaliyetlerini Besni´ye taşımak hedefindeyiz. Umarım başarılı oluruz. Tabi bundaki tek dayanağımız ise Besnililerin dayanışma kültürü ile Besni ve Besnilileri her platformda sahiplenmesine olan güvenimizdir.

Başta aktüel haberler olmak üzere, kültür, eğitim, tarih gibi başlıklar altında Besni´ye dair ne varsa Dergimizde bulabileceksiniz.

Besnililer Dergisi,

Besnililerindir

Tüm işi Besni kültürüne katkı sunmak olan Besni aşığı Gazetemiz Başyazarı saygıdeğer Hasan Emre başta olmak üzere, değerli hemşerilerimiz Sayın Şaban Çağıran ve Prof. Dr. Zeynel Özlü´ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Besnililer Dergisi, bizim değil Besnililerindir. Misyonumuza uygun olduğu müddetçe, daha iyi daha güzel bir yayın çıkarmak için tüm hemşerilerimizin görüş ve önerilerine açıktır. İletişim bilgilerimizden katkı sunabilirsiniz. Hedefimiz en fazla 3 ayda bir Besnililer Dergisini siz değerli okuyucularımızla buluşturmak.

Besni´de yaşıyorsanız, Besni Ekspres Gazetesinden, Besni dışında gurbette iseniz 0546 782 95 59 WhatsApp hattına mesaj atarak temin edebilirsiniz?


Anahtar Kelimeler: BESNİLİLER Dergisi Yayında

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor