Besnililer Derneğinde 8 Mart Konulu Panel

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği, dernek lokalinde, 8 Mart Dünya kadınlar günü münasebeti ile panel düzenledi.

GÜNDEM 13.03.2018 09:16:06 0
Besnililer Derneğinde 8 Mart Konulu Panel

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinde Dernek Başkanı Ahmet Kemal Ferlengez, Emekli Öğretmen Metin Topçu ve Emekli Öğretmen Gönül Subaşı Tabakçı´nın konuşmacı olarak katıldığı 8 Mart Kadınlar Günü konulu panel düzenlendi.

Panelde Ahmet Kemal Ferlengez, Hukuk yönünü, Emekli Öğretmen Metin Topçu ve Emekli Öğretmen Gönül Subaşı Tabakçı kadın yönünü anlattı.

Panelde konuşan dernek başkanı Ferlengez; ?Biz dernek olarak Geçmişe Vefa Gelecekte Birlik Dayanışma diyoruz. Öncelikle tüm katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Dernekler hiç birimizin tapulu malı değildir, tüm Besnililerin malıdır. Bizler gelip geçiciyiz. Asıl olan kalıcı eserler bırakmak ve Besnili olmaktır gerisi de teferruattır. Nisan ayı içerisinde olağan gelen kurulumuzu nasip ise yapacağız  tüm hemşerilerimizi davet ediyorum? dedi.

Panelde ayrıca Şair Fikret Kuşçuoğlu´da kendi yazdığı ?Şehit babasıyım, Medine, Özge Can, Şehit oğlu Şehit? isimli şiirlerini seslendirdi.

Program panel sonunda toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Dernek binasındaki programa Dernek ikinci Başkanı Mehmet Bekmezci, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayit Dursun, Ahmet Bozmaz, Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı ve Gazeteci-Yazar Nevzat Bayhan, İstanbul Edirnekapı Yunus Emre ve Mevlana´yı Sevenler derneği Başkanı İsmail Yüksel, İstanbul kültür Müdürü Yardımcısı Abdullah Güven, Küçükköy Besnililer Derneği önceki  Başkanlarından Mustafa Dayıoğlu, Esenler Besnililer Derneği ikinci Başkanı İbrahim Ferlengez, Emekli Hakim Abdurrahman Polat, Avukat İbrahim Kelleci, Op. Dr. Şenay Ferlengez, Dursun Kardeşlerden Ali Galip Dursun ve çok sayıda Besnili katıldı. 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor