Besnililer Derneğinin istinat duvarını Adana Büyükşehir Belediyesi yapıyor

GÜNDEM 1.02.2013 09:57:59 0
Besnililer Derneğinin istinat duvarını  Adana Büyükşehir Belediyesi yapıyor

 

Adana Ortadoğu Hastanesi karşısında bulunan Besnililer Derneğinin bütün tadilatı hayırsever Besnili hemşerilerimiz tarafından karşılandı. Daha önce yapılan yardımlara ek olarak Güvenlik kamerası, alarm sistemi derneğe kuruldu.

Yıllardır büyük bir özveriyle çalışıp Derneğe bina kazandıran başkan Av. A. Neşet Aytekin son çalışmalar hakkında gazetemize verdiği bilgi de Dernek için büyük önemi olan istinat duvarının yapımına başlandığı müjdesini verdi. Aytekin ayrıca hayırsever Besnililerin derneğe yardımlarının devam ettiğini de belirtip şunları söyledi. “Derneğimizin salon tipi kliması yönetim kurulu üyelerimiz Yakup Özbay ve Özcan Yücelt, kamera sistemimiz İbrahim Öztürk Tekbiz Elektronik, alarm sistemimiz A.Kadir Özbay tarafından yaptırılmıştır. Ayrıca tüm inşaat işlemlerimiz tamamlanarak gece aydınlatma sistemi ve tabelalarımız monte edilmiş, çalınan Televizyonumuz polisin yoğun çalışmasıyla bulunarak tarafımıza teslim edilmiştir. İstinat duvarımızın ihalesi belediye tarafından verilmiş işlemler son noktasına gelmiştir. Gerek katkıda bulunan tüm hemşerilerimize, gerekse katkılarıyla destek verecek olan saygıdeğer dost ve hemşerilerimize minnet ve teşekkürü bir borç bilirim” dedi. 

İstinat Duvarının inşaatının başladığını belirten Aytekin, sözlerini şöyle tamamladı. “Derneğimizin istinat duvarı inşaatı tüm hızıyla başlamıştır. Bu konuda  geçmişte katkısı olanlara ek olarak son aşamada Sayın Zihni Aldırmaz ile bizzat görüşerek süreci nihayetlendiren üyemiz Sayın Hakan İsot'a özel teşekkürlerimizi sunuyoruz.”    

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor