Besnililer Şirinevler’deki Iftar yemeğinde buluştu

GÜNDEM 18.08.2012 10:31:51 0
Besnililer Şirinevler’deki  Iftar yemeğinde buluştu

 

Geçtiğimiz haftasonu dernek binasında başta başkan Halil İbrahim Yılmaz ve 2. Başkan Mehmet Hanifi Sunar olmak üzere hemen hemen tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bununduğu iftara çok sayıda dernek üyelesi hemşermiz katıldı.

Genci, yaşlısı, derneğe üye olanda olmayanda oldukça kalabalık katılımın sağlandığı bir iftar sofrasında besnililer hasret giderdi. Öyle ki yalnız Şirinevler çevresinde ikamet eden Besnililer değil Anadolu yakasından'da iftara gelenler oldu. Bu da iftarda emeği geçenlere hummalı çalışmayı gerektirdi ve öylede oldu. Dernek tarafından verilen iftarın yemeği içli köfte, pirinç pilavı, patlıcan sulusu, baklava ve üzüm menüsüydü. 

Ezanın okunması ile beraber oruçlar açıldı. Daha sonra uzun zamandır bir birini göremeyen hemşehrilerimiz bu vesile ile uzun uzun sohbet ve muhabbet etme fırsatı yakalamış oldular. Başkan Halil İbrahim Yılmaz bu önümüzdeki hafta içinde yani ramazanın son haftası içinde yine dernek lokalimizde iftarımız olacak diyerek herkesin davetli olduğunu söyledi.

   

   

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor