Besnimizin incisi Merinos Fuarın 1. cisi

GÜNDEM 6.02.2013 10:08:08 0
Besnimizin incisi Merinos Fuarın 1. cisi

 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezindeki CnrExpo Fuar alanında hafta içinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından açılışı yapılan İMOB’un organizesinde gerçekleşen fuar da Erdemoğlu Holding bünyesindeki Besnimizin incisi Merinos fuar'ın 1.si oldu.  Ayrıca Dinarsu markasıyla açılan stand da yeni ürünler ziyaretcilerinin beğenisine sunuldu. Binlerce ziyaretcinin akınına uğrayan fuarda, çok sayıda Besnili hemşerilerimiz de vardı.

Bunlardan yanlızca bir kaçıyla görüşme imkanımız oldu. Alanya bölge Ana Bayii Receb Dereli iş ortağı ve kardeşiyle birlikte ayrıca Bekir Eman ve Osman Eman bu ilgiden memnun kaldıklarını söylediler. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, öncelikle Besnililerin yanısıra yurt içi ve yurt dışından misafirleriyle, müşterileriyle ve akrabalarıyla çok yakından bire bir ilgilendikleri gözlendi.

Teşhir salonunun üst katını konuklarına ikramda bulunmak için kafateryaya çevrilmiş bölümde soğuk, sıcak içecekler, Gaziantep baklavası yanında Besni Peygamber Üzümü dahi vardı. Besni üzümünü görünce Gazetemizin köşe yazarlarından Şaban Çağıran'ın en son yazdığı yazı aklıma geldi aynen şöyle diyordu: “Dünya da memleketine bu kadar çok sahip çıkan bir iş adamı var mı bilmiyorum. İnanın acizane bende bilmiyorum.” İbrahim Erdemoğlu çok yoğun şekilde meşkul olduğundan sohbetimizde Gazetemize Mahmut Erdemoğlu ve yeğeni Mehmet Edemoğlu şunları söylediler: “Bu fuar beş gün sürecek aynı anda çok sayıda Ülke ve Türkiye'den yüzlerce marka burada ziyaretcilerin beğenisine sunuluyor. Biz de Merinos ve yan taraftaki alanda Dinarsu markasıyla İzmir'deki fabrikamızda kendi imalatımız olan yüzlerce değişik ve farklı ürünlerimizle buradayız. İlk kez İMOB’da sergilenen Merinos VIP Koleksiyonu’nda yer alan mobilyalar, konsept halinde tasarlanıp doğadaki naturel yapıyı gökkuşağındaki ışıltılı renklerle bütünleştiren tasarım anlayışıyla öne çıkıyor. Merinos sıradan, alışılmış çizginin ötesinde modern ve şık tarzıyla yaşam alanlarınıza VIP Koleksiyonu ile imzasını atıyor.

Merinos VIP Koleksiyonu’ndaki Business Köşe takımı son teknolojiyi rahatlık ve şıklıkla buluşturuyor. Müzik çalar, radyo, saat, bluetooth, sd kart ve usb bellek girişi, telefon şarj etme özellikleriyle Business köşe takımı oturduğunuz yerden tüm medyaya ulaşmanızı sağlıyor. Merinos, VIP Koleksiyonu’nu size tarz sahibi, konforlu mekanlar açmak, özgün ve fonksiyonel tasarımlarla hayatınızı şıklaştırmak aynı zamanda kolaylaştırmak için oluşturdu. Merinos VIP Koleksiyonu modern tasarımları ergonomi ve fonksyonellikle bütünleştirip 2013’ün trend renkleriyle mobilyada son modayı evlere taşıyor. Bizde diyoruz ki; siz de kendinizi ayrıcalıklı hissediyorsanız bu özel koleksiyonla evinizde şık bir ambiyans yaratabilirsiniz. Ayrıca Besni Ekspres olarak Besnimizin incisi fuar'ın 1. cisi Merinos ve Dinarsu'ya ve bu bağlamda tüm hemşehrilerimize bereketli ve bol alışverişler diliyoruz.

   

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor