Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besni´nin Gururları Anadolu 500´de

Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde, 14´üncü Anadolu´nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması ödül töreninde Erdemoğlu Holding Anadolu 500´e en fazla şirket gönderen şirketler arasında 3. Olurken, Özerdem Mensucat ise karını en çok

GÜNDEM 23.03.2018 09:41:15 0
Besni´nin Gururları Anadolu 500´de

Törende, en büyük 5 şirket, karını en çok artıran 5 şirket, cirosunu en çok artıran 5 şirket, istihdamını en çok artıran 5 şirket, ihracatını en çok artıran 5 şirket, ihracatı en yüksek 5 Şirket, istihdamı en yüksek 5 şirket, vergi öncesi karı en yüksek 5 şirket ve Anadolu 500´e en fazla şirket gönderen gruplar olmak üzere toplam 9 kategoride 43 şirket ödüllendirildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü´nün katılımıyla bu yıl 14.´sü gerçekleştirilen Anadolu´nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması ödül töreninde en büyük 5 şirket sırasıyla Tosçelik, Tiryaki Agro Gıda Sanayi, Eti Gıda A.Ş., Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Konya Şeker Sanayi şeklinde oluştu.

TörendeAnadolu 500´e en fazla şirket gönderen gruplar kategorisinde Erdemoğlu Holding 3. Olurken, karını en çok artıran şirketler sıralamasında ise Özerdem Mensucat 2. oldu.

Anadolu Şirketleri Ülkemizin Ekonomik

Büyümesinde Yadsınamayacak Bir Önem Taşıyor

Törende konuşan TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, 14 yıldır Anadolu 500 araştırmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi; ?Kapsamlı ve titiz çalışmaların bir sonucu olarak oluşturulan Anadolu 500 araştırmasının ülkemizin büyüyen gücü Anadolu şirketlerimiz ve bütün sektörler için çok önemli bir kaynak niteliği taşıdığını düşünüyorum.

Anadolu şirketlerimiz bu araştırmanın ilk gününden bu yana geçen süre içerisinde önemli bir yol kat etti ve dönüşüm geçirdi. Artık çağa adapte olabilen, global rekabet içerisinde var olabilecek niteliklere sahip, uluslararası bir vizyonla hareket eden ve de markalarına yatırım yapan şirketler haline geldiler. Ülkemizin lokomotif gücü olarak ekonomimize büyük bir katkı sağladıklarını bugün açıklanan sonuçlarla da görmekten mutluluk duyuyoruz? dedi.


Anahtar Kelimeler: Besni Gururları Anadolu
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER