Besni´nin İlk Mimarlık Bürosu açıldı

Daha önce 7 yıllık iş tecrübesiyle Mimarlık görevini yürüten Mimar S. Seda Tilekli Besni´nin ilk mimarlık bürosunu açarak Besnililere hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 31.03.2017 09:55:56 0
Besni´nin İlk Mimarlık Bürosu açıldı

Başarılı eğitim hayatının ardından Mimarlık görevini yürüten Seda Tilekli, İbrahim Halil Özbay İş Merkezi içerisinde Besni´nin ilk mimarlık ofisi olan SBT Mimarlık´ı kurarak Besnililere hizmet vermeye başladı.

Hızla gelişmekte olan Besni´de modern mimari çalışmalara katkıda bulunmak istediğini söyleyen Mimar S. Seda Tilekli bu amaçla SBT Mimarlık´ı kurduğunu ifade etti.

Çalışmalarında görselliğe önem verdiğini kaydeden Tilekli, proje hizmetlerine ek olarak özgün cephe çalışmaları yaptığını aktardı. Mimar Seda Tilekli ayrıca 7 yıllık mesleki tecrübesiyle diğer proje müellifleri ile koordineli bir şekilde çalışarak ruhsat alımına kadarki süreci minimuma çekmeyi başardıklarını söyledi.

Mimar S. Seda Tilekli Kimdir?

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 2010 Haziran Ayında Mezun Olan Mimar S. Seda Tilekli,  aynı ay içerisinde inşaat şirketi olan Abad Mühendislik Mimarlık LTD ŞTİ de ?Proje Müellifi? olarak işe başlamıştır.

7 yıl boyunca 40´ı aşkın çeşitli projeye imza atmıştır.  Konutlar, iş merkezleri, yurt binaları, okul binaları, düğün salonları, akaryakıt istasyonları, apart daireler ve toplu konut gibi birçok farklı projeyi gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda EKB (Enerji Kimlik Belgesi) Uzmanı ve Kamu Bilirkişisi Olan Mimar S. Seda Tilekli,  2013 yılında,  TOBB İl Kadın Ve Genç Girişimci Kurulları İcra Komitesi Üyesi, Kurul Başkan Yardımcılığı Yapmıştır. Tilekli, 2017 Mart ayında çalıştığı şirketten ayrılarak Besni´nin ilk mimarlık ofisi olan ?SBT Mimarlık´ı? kurmuştur. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor