Besni’nin öğretmenevi talebi meclis gündeminde

.

GÜNDEM 17.03.2022 14:08:00 0
Besni’nin öğretmenevi talebi meclis gündeminde

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Gazetemizin gündeme getirdiği Besni Öğretmenevi talebini TBMM gündemine taşıdı. TBMM Genel Kurulu’nda Besni Öğretmenevi’nin yapım talebi hakkında konuşan Milletvekili Tutdere, “Okulları hayırseverler yapıyor, bari öğretmenevini siz yapın, Besni'ye bir çivi çakın.” ifadelerini kullanarak Besni Öğretmenevi’nin yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

BESNİ’NİN OKUL İHTİYACI HAYIRSEVER  HEMŞEHRİLERİMİZ TARAFINDAN KARŞILANIYOR

TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında Besni’deki okul ihtiyaçlarının büyük oranda hayırseverler tarafından yaptırıldığına dikkat çeken Milletvekili Tutdere, “Besni, tarihî, doğal güzellikleri, üzümünün yanında çalışkan insanları ve eğitime verdiği önemle marka bir ilçemizdir. Bu ilçemizin okul ve derslik ihtiyacı büyük oranda Erdemoğlu Ailesi başta olmak üzere hayırsever hemşehrilerimiz tarafından karşılanmaktadır. Buradan tüm hayırsever hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi. 

ARTIK BESNİ'YE BİR ÇİVİ ÇAKIN!

Besni'de öğretmenevinin olmayışının ilçede büyük bir mağduriyete neden olduğunu dile getiren Milletvekili Tutdere, “Dünyada ve Türkiye'de Eğitim Bayramı'nın kutlandığı tek yer olan Besni'mizde öğretmenevi yok. Eğitime bu kadar önem veren yüzlerce öğretmen ve eğitim emekçisinin bulunduğu ilçemizde öğretmenevinin bulunmayışı büyük bir mağduriyete neden olmaktadır.” ifadelerini kullandı. 
Besni Öğretmenevi’nin yapımı için iktidara ve Milli Eğitim Bakanlığı’na çağrıda bulunan Milletvekili Tutdere, “İktidara ve Millî Eğitim Bakanı’na açıkça çağrıda bulunuyorum: Okulları hayırseverler yapıyor, bari öğretmenevini siz yapın, Besni'ye bir çivi çakın.” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor